30 Ιουλίου 2013

Πάρε, πάρε, πάρεεεεεεεεεεε, εδώ τα καλά δίκτυαααααααααααααα

Ξεπούλημα χωρίς αιδώ, εδώ. Να σκεφτείς ακόμα κι οι δικοί του ξεσηκώθηκαν κι «επαναστάτησαν» μετά από μια σχεδόν εξάωρη συνεδρίαση το πέρασε το θέμα του ξεπουλήματος, με οριακή πλειοψηφία 17 ψήφων για ένα θέμα που είναι βέβαιο χρήζει απόλυτης πλειοψηφίας.

27 Ιουλίου 2013

Δημήτρης Κατσικάρης. Συνεχίζεται η υδροδότηση της Αίγινας

Κατόπιν ουσιαστικής συζήτησης και διαβούλευσης που έγινε σήμερα στο γραφείο του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά κ. Ποιμενίδη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη, του Δημάρχου Αίγινας Θεοδοσίου Σακκιώτη, του Αστυνομικού Διευθυντή Πειραιά Ταξιάρχου Ιωάννη Διαμαντόπουλου και των επιχειρηματιών που έχουν αναλάβει το έργο της μεταφοράς νερού στην Αίγινα, ξεκινάει άμεσα η μεταφορά νερού στο νησί.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, μετά τη συνάντηση έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μετά από ουσιαστική και ειλικρινή συζήτηση κατά την οποία όλες οι πλευρές επέδειξαν διάθεση συνεργασίας και ευαισθησία, αποκαθίσταται η ομαλότητα και η Αίγινα θα έχει επάρκεια νερού. Η Περιφέρεια Αττικής, ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός και εγώ προσωπικά θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε την Αίγινα με κάθε τρόπο για να μην στερηθούν οι πολίτες το πολύτιμο αγαθό του νερού».

26 Ιουλίου 2013

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ & ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ. Μετά την τελευταία δισκογραφική τους συνάντηση, τράβηξαν το δρόμο τους, ο καθ’ ένας χωριστά, και χάραξαν τη λαμπρή καλλιτεχνική τους πορεία. Ρεσιτάλ, Ταμ – ταμ και Συνάντηση, τρεις κύκλοι τραγουδιών και τρεις σταθμοί στη δισκογραφία...
 
Το Ρεσιτάλ ωστόσο ήταν αυτό που μάγεψε και επικράτησε ως ένας από τους πιο ποιοτικούς
και συγχρόνως εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών... Μία συλλογή με υπέροχα τραγούδια που η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής, 36 χρόνια μετά τον Σκορπιό και τις πρόσφατες εμφανίσεις τους στο Παλλάς στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τους πρώτους μήνες του 2013, θα τραγουδήσουν σε μια σειρά συναυλιών αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. Θα βρεθούν στη Σαλαμίνα, τη Κυριακή 18 Αυγούστου στο Ευριπίδειο Θέατρο.
 
Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής λοιπόν επιτέλους και πάλι μαζί... Επί σκηνής οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες δικαιώνουν τις προσδοκίες όσων περίμεναν αυτή τη σύμπραξη, δημιουργώντας μια αληθινή εμπειρία μουσικής απόλαυσης. Θα ενώσουν τις φωνές τους και τη μοναδική ερμηνεία τους για να μας θυμίσουν και να μας συγκινήσουν με τραγούδια γεμάτα νοσταλγία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ – ΓΛΥΚΕΡΙΑΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΛΔΑΡΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία των παραστάσεων τους τον Απρίλιο στο «ΘΕΑΤΡΟΝ»  του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ο Γιώργος Νταλάρας και η Γλυκερία συναντιούνται ξανά επί σκηνής και ενώνουν τις φωνές σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Απόστολο Καλδάρα σε μια σειρά συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας. Τη Κυριακή 11 Αυγούστου θα βρεθούν στη Σαλαμίνα,  στο  ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ. Στο αφιέρωμα θα ερμηνεύουν τα έργα «Μικρά Ασία» σε στίχους Πυθαγόρα και «Βυζαντινός Εσπερινός» σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, καθώς και μια επιλογή απ’ τα αθάνατα, λαϊκά τραγούδια του συνθέτη.
 
Συναυλίες-ταξίδια στην ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ σε μουσική Απόστολου Καλδάρα και στίχους Πυθαγόρα, ένα ολοκληρωμένο μουσικό έργο το οποίο μεταφέρει αριστουργηματικά, μνήμες, εικόνες και ήχους από τα τραγικά γεγονότα της Μικρασιατικής Καταστροφής, των αλησμόνητων πατρίδων, της προσφυγιάς, αλλά και τραγούδια λαϊκά του συνθέτη, βασισμένα στην παράδοση, τραγούδια της μνήμης, της χαράς και του πόνου. Συναυλίες περιπλανήσεις στο λαϊκό τραγούδι, στη ζωή των τόπων και των ανθρώπων μέσα από τους στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και τόσων άλλων.  «Η Σμύρνη Μάνα Καίγεται», «Μεσ’ του Βοσπόρου τα Στενά», «Καμπάνα του Εσπερινού», «Βάρα Νταγιερέ», «Το Κορδελιό», «Γιορτή Ζεϊμπέκηδων», αλλά και τα μεγάλα λαϊκά «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι», «Ένα τραγούδι απ’ τα’ Αλγέρι», «Αχ ο μπαγλαμάς», «Η Φαντασία», «Μην Κάνεις Όνειρα Τρελά», «Όποια και να ‘σαι», «Ας παν στην ευχή τα παλιά» και πολλά άλλα…
 

16 Ιουλίου 2013

Ξέσπασαν οι βουλευτές της ΝΔ αλλά τελικά θα ψηφίσουν, σιγά κορίτσια θα σκίσετε κανα καλσόν…


Σφοδρή επίθεση από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκαν οι έξι υπουργοί που ανέλαβαν να ενημερώσουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στις εννέα το πρωί ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου την Τετάρτη.

12 Ιουλίου 2013

Σπύρος Σοφράς. Ο δήμος Σαλαμίνας λειτουργεί πειρατικά;;;

Δεν είναι τίτλος ρητορικός, είναι ουσιαστικός, όταν αναγκάζονται όλα τα οχήματα του δήμου εδώ και καιρό να κυκλοφορούν ανασφάλιστα και οι καταγγελίες κατά των αρμοδίων, δημάρχου, αντιδημάρχων πέφτουν βροχή! Η πρακτική αυτή, να κυκλοφορεί ακόμα και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου ανασφάλιστο αγγίζει τα όρια της ανευθυνότητας, είναι σαφώς παράνομος και το γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα μας μια και αυτή ήταν και η δουλειά του πριν αναλάβει δήμαρχος!!!!!!
Αν αφορούσε μόνο το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου, ίσως και να μην μας απασχολούσε τόσο πολύ αυτό το θέμα όμως, ανασφάλιστα είναι όλα τα αυτοκίνητα του δήμου

4 Ιουλίου 2013

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει πως «το χούι βγαίνει τελευταίο»

 
Έχω αρθρογραφήσει πολλές φορές και έχω παραθέσει σωρεία στοιχείων και πράξεων που αποδίδουν τα γνωρίσματα του  χαρακτήρα  του κ. Τσαβαρή, όπως  αυτά είναι του δημαγωγού,  του αλαζόνα και του είρωνα. Μνημείο απόδειξης όσων του προσάπτω είναι το περίπου 10 λεπτών ηχητικό  απόσπασμα ΕΔΩ από την τοποθέτησή του  ως απάντηση  στην εισήγησή μου, στο Δημ. Συμβούλιο της 19/5/2013 με θέμα τον εορτασμό των 2.500 χρόνων από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας  και  πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Μνημείο αλαζονείας και ειρωνείας το ύφος  όλης της  τοποθέτησή του, μνημείο ανακριβειών και παραπληροφόρησης τα αναφερόμενά του, άριστος στη τέχνη  της δημαγωγίας, έχει την ψευδή εντύπωση

Ανοιχτή επιστολή του SALAMIS-NEWS στον πρόεδρο του “Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας”

Αναδημοσίευση από το SALAMIS-NEWS
υπ’ όψιν προέδρου κ. Λάμπρου Σοφρά
 
Αγαπητέ κ πρόεδρε,
 
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο ότι διοργανώσατε επιλεκτική συνέντευξη τύπου  στης 3/7/2013. Τα blogs της Σαλαμίνας που στάθηκαν δίπλα σας στην προβολή των δραστηριοτήτων σας όλο αυτό τον καιρό, απουσίασαν μια και δεν καταδεχτήκατε να στείλετε ούτε μια τυπική πρόσκληση-ενημέρωση.

3 Ιουλίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο Κ. ΤΣΑΒΑΡΗΣ

ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο κ. ΤΣΑΒΑΡΗΣ
Μετά την απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που ακυρώνει την διαβόητη απόφαση 114/2013 του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, αναφορικά με την επιβολή αναδρομικών λατομικών τελών για το λατομείο της Τούρλας αλλά και τις ανοησίες για την δημιουργία του θαλασσοδαρμένου οικόπεδου των 170 στρεμμάτων έτοιμου προς ανοικοδόμηση, που θα χρησιμοποιούσε ο Δήμος για κοινωφελείς σκοπούς, αποδεικνύεται πλέον περίτρανα η έωλη και αμετροεπής συμπεριφορά του κ. Τσαβαρή, όχι μόνο απέναντι στο πρόσωπό μου αλλά και στα συμφέροντα του Δήμου.

2 Ιουλίου 2013

Στα παλιότερα των υποδημάτων του και τις εισαγγελικές παραγγελίες για χορήγηση εγγράφων που καταθέτων οι δημοτικοί σύμβουλοι!! Τι έχει να κρύψει;

Ενώπιον παντός αρμόδιου Δικαστηρίου και Αρχής
 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
 
Της Δημοτικής Συμβούλου και επικεφαλής Δημοτικής παράταξης του Δήμου Σαλαμίνας κας Ισιδώρας Νάννου, κατοίκου Σαλαμίνας, Μάνης 7.
 
ΠΡΟΣ
1)    Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Ιωάννη Τσαβαρή
2)    Αντιδήμαρχο Έργων κ. Ευάγγελο Αστράκο
 
-------------------------
      Όπως γνωρίζετε ή οφείλετε να γνωρίζετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ.5 ν.2690/1999 [ΚΔΔ] όπως αυτό έχει τροποποιηθεί και ισχύει, κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα, ύστερα από γραπτή αίτησή του, να λαμβάνει γνώση των διοικητικών εγγράφων και να του χορηγούνται τα σχετικά αντίγραφα,