30 Μαΐου 2014

Πρώτη συνάντηση και συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη με τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Χατζηπέρο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, είχε σήμερα την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο, ο οποίος τον επισκέφθηκε για μια πρώτη συνεργασία και ενημέρωση για τα θέματα της αρμοδιότητάς του.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, με αφορμή την πρώτη αυτή συνεργασία με τον κ. Χατζηπέρο δήλωσε τα εξής:
«Είχαμε σήμερα μια πρώτη δημιουργική συνεργασία με τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Νήσων και παλιό φίλο Τάκη Χατζηπέρο. Του ευχήθηκα

28 Μαΐου 2014

Ρούλα Νάννου. Στις μαθήτριες και τους μαθητές, που από αύριο δοκιμάζουν τους κόπους ετών μέσα από την διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι καλή επιτυχία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σαλαμίνα, 27/05/2014
Εν όψει της σκληρής δοκιμασίας χιλιάδων μαθητών, των οικογενειών τους αλλά και των εκπαιδευτικών τις επόμενες δύο εβδομάδες, λόγω των Πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν από αύριο, η νέα Δήμαρχος Σαλαμίνας, κ. Ρούλα Νάννου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στις μαθήτριες και τους μαθητές, που από αύριο δοκιμάζουν τους κόπους ετών μέσα από την διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι καλή επιτυχία. Στις δε οικογένειες των μαθητών και τους εκπαιδευτικούς, εύχομαι υπομονή και αισιοδοξία.
Οι εξετάσεις για την ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση είναι μία μάχη για όσες και όσους θέλουν να κατακτήσουν την γνώση και έχουν όνειρα για μια καλλίτερη ζωή. Αυτή είναι μία  μόνο μάχη από τις πολλές που θα δώσουν στην πορεία της ζωής.
Εμείς πρέπει να συμπαρασταθούμε στα παιδιά μας, να δώσουν αυτή τη μάχη με αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία και νηφαλιότητα.»

27 Μαΐου 2014

Δημήτρης Κατσικάρης Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την καθαρή πρωτιά στα Νησιά. Οι πολίτες αναγνώρισαν το έργο μας και μας τίμησαν

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, μετά από την ανακοίνωση του αποτελέσματος των Περιφερειακών εκλογών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Οι πολίτες με την ετυμηγορία τους έδωσαν την εντολή της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής στην παράταξη «Δύναμη Ζωής». Εύχομαι στην κυρία Δούρου, στον Τάκη Χατζηπέρο νέο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, στον Γιώργο Γαβρίλη νέο Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, παλιούς φίλους και συναγωνιστές, καλή επιτυχία προς όφελος των πολιτών των Νησιών, του Πειραιά και της Αττικής.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους Νησιώτες για την αγάπη και τη μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

26 Μαΐου 2014

Η νέα Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ρούλα ΝΑΝΝΟΥ στέλνει μήνυμα νίκης

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε Δήμαρχο Σαλαμίνας.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για τον καλό αγώνα που δώσανε μαζί μου, ευχαριστώ και όλα τα πολιτικά πρόσωπα που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν.
Η Σαλαμίνα έχει ανάγκη την ενότητα που ευαγγελιστήκαμε και υποσχόμαστε να κάνουμε πράξη από σήμερα κιόλας, κανείς δεν περισσεύει.
Μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να δώσουμε στη Σαλαμίνα αυτό που της αξίζει:

Ρούλας ΝΑΝΝΟΥ. Η νέα Δήμαρχος Σαλαμίνας, θα φέρει επιτέλους την άνοιξη στο νησί μας; Της το ευχόμαστε ολόψυχα για το καλό του τόπου, η Σαλαμίνα το δικαιούται και το απαιτεί


24 Μαΐου 2014

Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΝΩΘΗΚΕ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ

Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΝΩΘΗΚΕ
ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ
Σαλαμίνα 24/05/2014
Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23/05/2014, ο προεκλογικός αγώνας της υποψηφίας Δημάρχου Ρούλας Νάννου και της παράταξης «Κοντά στο Δημότη», με την μεγαλειώδη συγκέντρωση του συνδυασμού, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ηρώων (αγάλματα) της Σαλαμίνας.

Η οικογένεια Περδικούρη κατά του δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή για την καπήλευση του ονόματος του αείμνηστου Κώστα Περδικούρη


22 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΣΤΡΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ ΤΣΑΒΑΡΗ

Αναδημοσίευση από την “Δημοτική Καραμούζα”
Ο κ. Τσαβαρής συνεχίζει το πολυαγαπημένο του έργο, τις λασπολογίες και τους εκβιασμούς, προκειμένου να παραμείνει δήμαρχος.
Εάν δεν υπάρχει αποδοχή των ψηφοφόρων, για να τον στηρίξουν, αμέσως προσφέρει οικονομικά ανταλλάγματα.
Εάν κάποιος από αυτούς δεν αποδέχεται τα οικονομικά ανταλλάγματα που τους προσφέρει, τότε αρχίζει ο εκβιασμός και η λασπολογία.
Μιλάει με έπαρση σουλτάνου και είναι αυτός που ποδοπατά την ετυμηγορία του λαού, θέλοντας με σουλτανικό το ύφος  να γίνει δήμαρχος με το 43%. Ενώ ξέρει καλά ότι η εκλογή του δημάρχου θα κριθεί την δεύτερη Κυριακή και δήμαρχος θα εκλεγεί αυτός που θα πάρει το 50% +1.

Δήλωση Βαγγέλη Αστράκου, καταγγέλλει ευθέως τους συκοφάντες και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο τύπου του δημάρχου ως κοινό συκοφάντη

Σε δελτίου Τύπου του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας» με τίτλο «Σοφράς και Αστράκος ποδοπατούν την ετυμηγορία των δημοτών», το οποίο υπογράφεται από το Γραφείο Τύπου -όπου υπεύθυνος είναι ο κ. Μιχάλαρος- καταγγέλλεται ότι ο Βαγγέλης ο Αστράκος είναι εμπλεκόμενος με οικονομικά συμφέροντα και εμπλέκεται στις εκλογές για οικονομικά οφέλη. Το κείμενο αυτό το υπογράφει το Γραφείο Τύπου και συνεπώς και ο εκπρόσωπός του κ. Μιχάλαρος.
Κύριε Μιχάλαρε το να υπηρετείς έναν λασπολόγο και εκβιαστή πολιτικών συνειδήσεων είναι δικαίωμά σου.
Με ποια στοιχεία όμως κατηγορείς τον Βαγγέλη τον Αστράκο ότι εμπλέκεται σε οικονομικά συμφέροντα και προσπαθεί μέσα από τις εκλογές να αποκομίσει οικονομικά οφέλη;

Ρούλα Νάννου. Ο αδίστακτος Τσαβαρής σκυλεύει πάνω στα ανθρώπινα πτώματα

Τα έσχατα όρια της αλητείας ξεπέρασε ο απερχόμενος δήμαρχος με την σημερινή του ανακοίνωση, που αδιάντροπα διένειμε σε όλη τη Σαλαμίνα.
Φαίνεται ότι ο άνθρωπος δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.
Έφτασε να καπηλεύεται τον άδικο χαμό του λαμπρού συμπατριώτη μας αείμνηστου Κώστα Περδικούρη, Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σαλαμίνας, και μάλιστα να αποδίδει, χυδαιότατα, ηθικές ευθύνες σε άλλους, αναφερόμενος σ’ ένα πλαστό και κατασκευασμένο δήθεν «πόρισμα», άγνωστης σε μένα υπόθεσης.
Θέλω να δηλώσω απερίφραστα τον αποτροπιασμό που νοιώθω σαν άνθρωπος και σαν πολιτικός, θεωρώντας τουλάχιστον ιεροσυλία, την αναφορά στο όνομα του θανόντος και μάλιστα σήμερα ημέρα της ονομαστικής του εορτής, για αλίευση ψήφων.

Γνώθι σ’ αυτόν “κύριε” Τσαβαρή

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την πανικόβλητη ανακοίνωση του νυν δημάρχου, στην οποία, όπως πάντα, κυρίαρχο είναι το σκοτεινό και υπερφίαλο εγώ του.
Αναμφίβολα, το αποτέλεσμα της α´ Κυριακής τον ευνοεί. Και αυτόν και τη φαυλοκρατία του. Οι ψηφοφόροι μας, αντιστεκόμενοι στις μεθοδεύσεις και στα ταξίματά του, έχουν τη βαθιά πεποίθηση ότι η Τσαβαρική αρχή, είναι το πιο καταστροφικό ενδεχόμενο για το νησί μας.

21 Μαΐου 2014

Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. καλεί σε μαζική προσέλευση την Κυριακή και δηλώνει ότι είναι απέναντι σε μνημονιακούς δημάρχους

Η Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. ευχαριστεί τους 1205 δημότες που τη στήριξαν την Κυριακή που μας πέρασε αναδεικνύοντας την 4η δύναμη στο νησί στην 1η συμμετοχή της στις εκλογές.
Επιπρόσθετα τους καλεί να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές στις 25 του Μάη.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με τη στήριξή σας τώρα πια και μέσα από το Δήμο και δηλώνουμε δεσμευτικά ότι θα είμαστε απέναντι σε όποιο δήμαρχο εφαρμόσει μνημονιακές και αντιλαϊκές πολιτικές.
Το Γραφείο Τύπου της ΝΑΥΜΑΧΗΑ 

20 Μαΐου 2014

Η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας» και ο Σπύρος ΣΟΦΡΑΣ, στηρίζουν την υποψήφια δήμαρχο Ρούλα Νάννου

 
ΔΗΛΩΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ
Σαλαμίνια, Σαλαμίνιε
Η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας» και εγώ προσωπικά, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εκείνους που αντιστάθηκαν, που δεν δελεάστηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

19 Μαΐου 2014

Μιχάλης Κορρός. Ευχαριστώ ολόψυχα, όλους τους φίλους που μου συμπαραστάθηκαν

Ευχαριστώ ολόψυχα, όλους τους φίλους που μου συμπαραστάθηκαν στην πρώτη μου εμφάνιση στον πολιτικό στίβο του νησιού μας. Μου δίνετε κουράγιο να συνεχίσω την προσπάθεια με περισσότερη ζέση και δύναμη.
Σας καλώ δε και την επόμενη Κυριακή 25/5, να στηρίξουμε όλοι μαζί ενωμένοι τον αγώνα του συνδυασμού μας “ΚΟΝΤΑ στον ΔΗΜΟΤΗ” και της άξιας υποψηφίας μας Δημάρχου κας Ρούλας Νάννου ώστε να σφραγίσουμε με την νίκη μας τον αγώνα που δώσαμε μέχρι σήμερα όλοι μαζί αγαπημένοι.
Μιχάλης Κορρός
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας

Μήνυμα της υποψηφίας Δημάρχου Σαλαμίνας κας Ρούλας Νάννου


Γιάννης Τσαβαρής. Μήνυμα για το αποτέλεσμα των εκλογών

Μετά την χθεσινή εκλογική αναμέτρηση όπου οι δημότες του νησιού μας, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές που έγιναν τα 3,5 τελευταία χρόνια, με σαφήνεια έκριναν θετικό το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής.
Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου και δεσμεύομαι, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, ότι μετά και το θετικό αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να υλοποιήσουμε το όραμά για μια καλύτερη Σαλαμίνα.
Γιάννης Τσαβαρής
Δήμαρχος Σαλαμίνας & Υποψήφιος Δήμαρχος

17 Μαΐου 2014

Μαυρίστε αύριο τους σύγχρονους Μαυρογυαλούρους τους νεκροθάφτες της ανάπτυξης και της πατρίδας μας

Αναδημοσίευση από το: PALOUKIA NEWS
Αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα ανερυθρίαστα, αυτοί που κατέστρεψαν το μεγαλύτερο κυβερνητικό κόμμα, θέλουν σήμερα  να ποδηγετήσουν και την δική σου ψήφο στον δήμο μας.
Έτσι, το γραφείο Τραγάκη με εντολή του και χωρίς ντροπή παίρνει τηλέφωνα πρώην νεοδημοκράτες ψηφοφόρους με την υπόδειξη να σταυρώσουν τον Όμηρο μια και βάζει όπως λένε, με τον πλέον κατάλληλο υποψήφιο δήμαρχο ξεχνώντας να μας πουν, μνημονιακό και προσωπικό φίλο του Herr Fuchtel.

16 Μαΐου 2014

Απίστευτη η σημερινή προεκλογική συγκέντρωση της κας Ρούλας Νάννου, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στα δημοτικά μας πράγματα

Άκρως επιτυχημένη η σημερινή παρουσία, της κεντρικής ομιλίας της υποψήφιας δημάρχου κας Ρούλας Νάννου στην πλατεία στα «αγάλματα». Δεν ήταν μόνο το πλήθος κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ακόμα και των ποιο ευφάνταστων διοργανωτών του συνδυασμού «ΚΟΝΤΑ στον ΔΗΜΟΤΗ» αλλά και ο ενθουσιασμός και ο παλμός του κόσμου που δεν άφηνε ακόμα και στον πιο κακόπιστο καμιά παρανόηση περί του αποτελέσματος της Κυριακής.
Η Σαλαμίνα, για πρώτη φορά θα αποκτήσει γυναίκα δήμαρχο παρά τον ανηλεή πόλεμο πολλάκις δε και ανήθικο που εδέχθη τόσο αυτή όσο και η οικογένεια της που στάθηκαν παρόλα αυτά όλοι τους, στο ύψος των περιστάσεων στηρίζοντας ως μια γροθιά την νέα δήμαρχο κα Ρούλα Νάννου.
Η Σαλαμίνα σήμερα ψήφισε Ρούλα Νάννου Δήμαρχος Σαλαμίνας, καλοτάξιδη

Η κα Ρούλα Νάννου καταγγέλλει. Μία ακόμη αθλιότητα του κυρίου Τσαβαρή

Με ομόφωνη απόφαση της κατά νόμο διαπαραταξιακής επιτροπής, η οποία εγκρίθηκε από το ΔΣ, ο Δήμος θα έφτιαχνε εξέδρα και στην Πλατεία Αγ. Νικολάου των Σεληνίων για τις προεκλογικές ομιλίες των Συνδυασμών.

15 Μαΐου 2014

Αχ τι πρόεδρος είναι τούτος; Δεν μασάει τα λόγια του!

Αναδημοσίευση από το: ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ
Από την μια του τα χώνει με ιδιόχειρο σημείωμα κι απ την άλλη ξανακατεβαίνει μαζί του!
Να σε π@δ@ξω Γιάννη μ’ να σ’ αλείψω μέλι!!!
Αυτό το σημείωμα το έδωσε για δημοσίευση προ μηνών σε γνωστό απρόσεκτο Σεληνίωτη για δημοσίευση, (τέτοια χαρτιά δεν τα πετάμε στα σκουπίδια, τα καίμε παίδαρε).

14 Μαΐου 2014

ΚΟΚΛΙΩΤΗΣ Κωνσταντίνος. Πολίτη του τόπου!

 
Απευθύνομαι σε σένα που έχασες τη εμπιστοσύνη σου σε αυτούς που πίστεψες, σε αυτούς που αποδείχθηκαν αφερέγγυοι, λιπόψυχοι, Σαλαμινο-παραχωρητές και αριβίστες.
Απευθύνομαι σε σένα που σου γκρέμισαν τα όνειρα και ζεις σε ένα περιβάλλον μίζερο με απαξιωμένη ζωή.

13 Μαΐου 2014

Απίστευτες καταγγελίες Ν.Ο.Β.Σαλαμίνας για δημαρχιακή αυθαιρεσία

ΠΡΟΣ:    Λιμενάρχη Σαλαμίνος,         Δημ. Λιμ. Ταμ. Σαλαμίνος
ΚΟΙΝ:    Τοπικά ΜΜΕ
Σαλαμίνα: 13-5-2014
             ΘΕΜΑ:  Ανοιχτή Επιστολή
Αξιότιμοι Κυρίες, Κύριοι,
Το μεσημέρι της 12ης Μαΐου συνέβησαν τα εξής τινά:
·         Κατέφθασε στην περιοχή των εγκαταστάσεων των Ναυτικών Ομίλων ΝΟΒΣ και ΓΝΟΣ φορτηγό του Δήμου, και υπό τις οδηγίες του κ. Γ. Πέτρου, μέλους του ΔΣ του ΔΛΤΣ, Προέδρου του ΓΝΟΣ και υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου, εκφόρτωσε αδρανές λατομικό υλικό (γαρμπίλι). Σε εύλογη ερώτησή μας αν το υλικό αυτό συνοδεύεται από παραστατικά, αντί απάντησης, απομακρύνθηκαν βιαστικά, αφού εκφόρτωσαν το υλικό. Για το γεγονός ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο. Τα Λιμενικά όργανα κατέφθασαν και διαπίστωσαν την ύπαρξη του υλικού.

Γιάννης Σγουρός - Δημήτρης Κατσικάρης: Η Σαλαμίνα και τα Νησιά μας, είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Αττικής

Στη Σαλαμίνα μίλησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, σε μια ιδιαίτερα θερμή συγκέντρωση, επιβεβαιώνοντας το σταθερό ενδιαφέρον τους για το ιστορικό νησί.
Οι Σαλαμίνιοι, συνομίλησαν με τον Γιάννη Σγουρό για τα προβλήματα των νησιών της Αττικής αλλά και τις λύσεις που έχουν δοθεί μέσα από τα 112 έργα που έγιναν και συνεχίζονται από την Περιφέρεια, συνολικού προϋπολογισμού 185 εκατομμυρίων Ευρώ.

12 Μαΐου 2014

Μεγαλειώδης η πρώτη προεκλογική ομιλία του Σπύρου Σοφρά στα Σελήνια

Μεγαλειώδης ήταν η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Σπύρου Σοφρά στα Σελήνια, το βράδυ του Σαββάτου. Από νωρίς είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου, το οποίο με την άφιξη του επικεφαλής της «Νέας Πορείας» ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ Υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ του συνδυασμού «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ»

 
Δευτέρα 12 Μάη
 
 
στην πλατεία Αιαντείου
Τρίτη 13 Μάη
 
 
στην πλατεία Αμπελακίων
Τετάρτη 14 Μάη
 
 
στο πάρκο Παλουκίων
Πέμπτη 15 Μάη
 
 
στην πλατεία Αγ. Νικολάου, Σεληνίων
Παρασκευή 16 Μάη
 
 
 
στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα)
παραλία Σαλαμίνας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ  8 μ.μ.
 

N.AY.MAXH.A. Πρόγραμμα ομιλιών

·        Δευτέρα 12 Μάη στην πλατεία Αμπελακίων
·        Τρίτη 13 Μάη στη Σαλαμίνα, πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Φλαμίνγκο). Θα παρευρεθούν οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Β’ Πειραιά ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ και ΤΖΕΝΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
·        Πέμπτη 15 Μάη στην πλατεία Αιαντείου
·        Παρασκευή 16 Μάη στα Σελήνια,  πλατεία Αγ. Νικολάου
ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 8.30 μμ

11 Μαΐου 2014

1500 ευρώ είναι τα συνολικά έξοδα του συνδυασμού της ΝΑΥΜΑΧΗΑ έως τώρα για το μαραθώνιο των δημοτικών εκλογών 2014!

Γιατί η ΝΑΥΜΑΧΗΑ αντιλαμβανόμενη την οικονομική κατάσταση που χαρακτηρίζει μεγάλο ποσοστό των δημοτών του νησιού, αρνείται να κάνει υπερβολικά προκλητικά έξοδα, σεβόμενη το κοινό αίσθημα.

Μήνυμα υπ. Δημάρχου κ Σπύρου Σοφρά για την γιορτή της Μητέρας


Μήνυμα της υποψηφίας Δημάρχου κας Ρούλας Νάννου για την γιορτή της Μητέρας


10 Μαΐου 2014

Η Ρένα Δούρου στη Σαλαμίνα

Την  Κυριακή 11 Μάη το πρωί η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου , επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ζωής θα επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας  Σαλαμίνας και το κέντρο της πόλης για να συζητήσει με τους πολίτες.
Θα συνοδεύεται από τη Δέσποινα Καρούση, υποψήφια Δήμαρχο του συνδυασμού Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. και τη Σαλαμίνια υποψήφια για την περιφέρεια Βούλα Τουτουντζή.

8 Μαΐου 2014

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Κοντά στο Δημότη» και στο διαδίκτυο

Με ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον της Σαλαμίνας, ο συνδυασμός «Κοντά στο Δημότη» άρχισε από χθες να διανέμει το Πρόγραμμα του δια χειρός στους συνδημότες μας.

Σας ανακοινώνουμε ότι το πρόγραμμα έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα
Ρούλα Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

7 Μαΐου 2014

Κεντρική ομιλία Γιάννη Σγουρού - Δημήτρη Κατσικάρη στη Σαλαμίνα την Κυριακή 11 Μαϊου, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Δ. Μπόγρη

Στη Σαλαμίνα θα μιλήσουν την Κυριακή 11 Μαϊου, στις 12 το μεσημέρι, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης. Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημαρχείο, αίθουσα Δ. Μπόγρη.
Στην ομιλία τους θα αναφερθούν στο έργο που έγινε από την Περιφέρεια Αττικής στην ιστορική Σαλαμίνα, καθώς και στο πρόγραμμα της επόμενης περιόδου για το νησί.
Κατά την εκδήλωση, θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού  «Αττική - Γιάννης Σγουρός - Μόνο με Έργο» στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, Παναγιώτης Βουδούρης, Χαράλαμπος (Χάρης Παπάζογλου) και Άννα Τσουκάτου - Σαραντοπούλου.

Ρούλα Νάννου. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω και το έκανα είναι να τους κλείσω ραντεβού με τον Εισαγγελέα

Οι …. κατινιές του κυρίου Τσαβαρή
Είναι φανερό ότι τα πολιτικά επιχειρήματα του κ. Τσαβαρή εξαντλήθηκαν και καταφεύγει πλέον στην πολιτική αλητεία, νομίζοντας ότι έτσι μπορεί να διασωθεί από την εκλογική συντριβή που τον περιμένει.
Δυστυχώς, τα προβλήματα της Σαλαμίνας δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ ξανά με ψυχοπαθητικές συμπεριφορές, ούτε είμαι ειδικευμένη στην ψυχιατρική για να τον βοηθήσω, λυπάμαι. Ας αποταθεί κάπου αλλού.
Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω και το έκανα είναι να τους κλείσω ραντεβού με τον Εισαγγελέα.  Ίσως εκεί να βοηθηθούν, αν και λιγάκι δύσκολο !!!
Από κει και πέρα, δεν έχω καμία διάθεση ούτε βέβαια θέλω να συγχρωτίζομαι με κατάδικους και υπόδικους.