28 Αυγούστου 2014

Αποχαιρετιστήρια επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη: «Ευχαριστώ τους πολίτες των Νησιών για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους - ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την σπουδαία συνεργασία μας»

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση, μετά από μια περίοδο σκληρής δουλειάς 44 μηνών, αποχαιρετώ τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μου στην Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο.

25 Αυγούστου 2014

Ρούλα Νάννου! Μου προξενεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Μαριδάκης προεξοφλεί την παρουσία μου στην σύσκεψη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Σαλαμίνα  25/8/2014
Σχετικά με την από 23/8/2014 ανακοίνωση του Προέδρου του συλλόγου ΑΙΑΝΤΙΣ κ. Χρήστου Μαριδάκη για ανοικτή σύσκεψη με θέμα τα « Σαλαμίνια 2014» και η οποία περιήλθε εις γνώση μου σήμερα δια της αναρτήσεως της στο blog σας, έχω να δηλώσω τα εξής:
1. Μου προξενεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Μαριδάκης προεξοφλεί την παρουσία μου στην σύσκεψη, χωρίς την συγκατάθεσή μου.
Η αναφορά στο όνομά μου και η δήθεν παρουσία μου στην σύσκεψη συνιστά παραπληροφόρηση του κοινού και υποδηλώνει έλλειψη σεβασμού και ανεπίτρεπτη παρέμβαση τόσο στην προσωπική μου βούληση όσο και στο θεσμικό μου ρόλο.

19 Αυγούστου 2014

"ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.ΜΩΥΣΗ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ"

Πνευματική διάλεξη με Θέμα: Ο π. Μωυσής ο αγιορείτης, το έργο του και η πρόσφορα του στην αγία μας Εκκλησία δόθηκε στο νησί της Σαλαμίνας, την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Παναγίας στο κέντρο της Κούλουρης με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη π. Αχίλλιο Τσούτσουρα, Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Λαρίσης.

14 Αυγούστου 2014

Εξώδικο Δημάρχου κας Ρούλας Νάννου για την προστασία των συμφερόντων του Δήμου

Ενώπιον παντός αρμόδιου Δικαστηρίου και Αρχής
 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
 
Της Δημοτικής Συμβούλου και νεοεκλεγείσας Δημάρχου Σαλαμίνας
κας Ισιδώρας Νάννου, κατοίκου Σαλαμίνας, Μάνης 7.
 
ΠΡΟΣ
1)      Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Τσαβαρή Ιωάννη
2)      Πρώην Γ.Γραμματέα κα Ευαγγελία σύζ. Μ. Καραγιάννη
3)      Γραμματέα Γραφείου Δημάρχου κα Ευαγγελία Βογιατζάκη
4)      Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών
κ. Καπετανάκη Γρηγόριο.
                              -------------------------

10 Αυγούστου 2014

Αντίθετος ο Χατζηπέρος στο ν/σ για τις υδατοκαλλιέργειες

Ο νέος   Αντιπεριφερειάρχης Νήσων με το Συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» Τάκης Χατζηπέρος, παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και  Εμπορίου της Βουλής, με θέμα το νομοσχέδιο για την Ανάπτυξη των  Υδατοκαλλιεργειών.
Κατά την παρέμβασή του, για το προς συζήτηση νομοσχέδιο, επισήμανε την παντελή έλλειψη χωροταξικού σχεδιασμού, την πλήρη υποβάθμιση της συμμετοχής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού και την κραυγαλέα αγνόηση των κατοίκων και των αιρετών, στη διαβούλευση.
Καταλήγοντας, είπε, ότι μ” αυτή τη νοοτροπία και χωρίς να λαμβάνονται καθόλου υπόψη οι περιβαλλοντολογικές, πολιτισμικές, τουριστικές, οικονομικές επιπτώσεις και με τις τοπικές κοινωνίες απέναντι, Ανάπτυξη Υδατοκαλλιεργειών, δεν μπορεί να υπάρξει.
Πηγή: newsTA

7 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην Ορκωμοσία της Νέας Δημάρχου 24 Αυγούστου στις 11 το πρωΐ


Στα χέρια της δικαιοσύνης η διαχρονική και παράνομη υποβάθμιση του αρχαίου λιμένα Σαλαμίνας

Σαλαμίνα 5 Αυγούστου 2014
Άλλη μια πρωτοβουλία του απερχόμενου Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή, βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού μετά το υπ’ αριθμ. 2490/17-12-2012 έγγραφο- καταγγελία, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος και διαχρονικά και φυσικά να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στον ιστορικό χώρο του αρχαίου λιμένα Σαλαμίνας.
Ήδη έχουν ζητηθεί από τη δικαιοσύνη και έχουν κατατεθεί σε αυτήν οι θέσεις των εμπλεκομένων δημοσίων υπηρεσιών, της Ο.Λ.Π Α.Ε. αλλά και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ιστορικό χώρο.

4 Αυγούστου 2014

24 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής;

πηγή: SALAMIS NEWS
Επιβεβαιωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρουν την νέα δημοτική αρχή να ορκίζεται την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 στην αίθουσα Δημ. Μπόγρη!
Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα από το γραφείο της νέας δημάρχου όπως και στην περίπτωση των νέων θέσεων αντιδημάρχων κ.α. (βλέπε σχετική δημοσίευση αντιδημάρχων κ.α. ΕΔΩ) που είχαμε δημοσιεύσει πριν λίγες μέρες!
Λες να ‘ναι αυτή η νέα πρακτική ενημέρωσης και να μαθαίνουμε τα τεκταινόμενα από διαρροές επίσημες κι ανεπίσημες;
Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία στους νεοφώτιστους