31 Ιουλίου 2015

Θλιβερός απολογισμός, πριν ακόμα κλείσει ένα χρόνο η νέα δημοτική αρχή, αυταρχική και με συσκότιση, πορεύεται εν κρυπτώ

Η καλή μέρα από το πρωΐ φαίνεται, όπως λέει ο σοφός λαός μας και στην περίπτωση μας στον Δήμο Σαλαμίνας, φάνηκε σχεδόν από την πρώτη μέρα η επικίνδυνη άγνοια της Δημάρχου, με παράλληλη εξωθεσμική παρέμβαση στην ουσιαστική διοίκηση του Δήμου, πράγμα που επεσήμαναν άμεσα ακόμα και μη ειδήμονες. Η έλλειψη οργανωμένου και στελεχωμένου γραφείου Δημάρχου, που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες διοίκησης σε συνδυασμό με τις αλόγιστες παρεμβάσεις εξωθεσμικών οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδα. Το ερώτημα που πλανάται από την πρώτη μέρα από τους συντοπίτες μας είναι, “σώζεται ή όχι η παρτίδα”; Έχει τελικά την δύναμη αλλά και την βούληση να δώσει λύσεις στα καυτά προβλήματα που συνάντησε και μεγιστοποίησε με την άγνοια και την ατολμία της;
Η απάντηση στο ερώτημα προκύπτει αβίαστα, αν αναλογιστεί κανείς δύο πράγματα.
·         Το πρώτο είναι ότι τα προβλήματα αντί να λιγοστεύουν, συσσωρεύονται επικίνδυνα και  περιπλέκονται

13 Ιουλίου 2015

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ δικαιολογητικά από τους δυνητικά ωφελουμένους του επιχειρησιακού προγράμματος «επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το ταμείο ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
ΟΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ που κατοικούν στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων να υποβάλλουν Αιτήσεις Υπαγωγής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής.
Ωφελούμενοι των παροχών είναι:
1. Ενήλικα φυσικά πρόσωπα(άγαμα, διαζευγμένα, σε διάσταση ή σε χηρεία), που υποβάλλουν ατομική φορολογική δήλωση και δεν εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες των εξαρτώμενων μελών
2. Οικογένεια, δηλαδή ενότητα φυσικών προσώπων, που περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα εξαρτώμενα μέλη ή ένα έγγαμο ζευγάρι ή ζευγάρι το οποίο έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, με ή χωρίς εξαρτώμενα μέλη.
3. Ως εξαρτώμενα μέλη θεωρούνται:

10 Ιουλίου 2015

Η σημερινή επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στην Σαλαμίνα και η ανικανότητα ενημέρωσης του γραφείου της Δημάρχου κας Ρούλας Νάννου

Φίλοι bloggers μια και αρκετοί από σας μας επικρίνεται ήδη σφοδρά για την μη ενημέρωση σας σχετικά με την εν λόγω σημαντική επίσκεψη να σας ενημερώσουμε επισήμως, για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Δεν είχαμε καμιά ενημέρωση, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που γεγονότα του νησιού δεν ενημερώνουν υπεύθυνα παρά μόνον τους υμετέρους κλακαδόρους λες κι είναι οικογενειακή τους υπόθεση για φωτό στα face book.
Αλήθεια κα Σοφία Δουμένη με δική σας ευθύνη και πρωτοβουλία ενεργήσατε και αυτή την φορά (;) ή εκτελούσατε εντολές άνωθεν; Θα ‘ταν χρήσιμο να μας ενημερώσετε για να καταλάβει κι αυτός ο λαός σε ποιους ανέθεσε την τύχη του και γιατί η ενημέρωση πηγαίνει στα τυφλά!