22 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή πίτας Συλλόγου Πειραιά Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Πειραιά Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, που πραγματοποιήθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και δημιουργικότητα. Ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τις προσπάθειες, την αλληλεγγύη, την συνεργασία με την επίσκεψη στον Πόρο και την Τροιζηνία και την θετική ενέργεια.

Ο κ. Χατζηπέρος αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες επισκέψεις που προτίθεται ο Σύλλογος να πραγματοποιήσει και στα υπόλοιπα νησιά της Π.Ε. Νήσων και τόνισε ότι «το προλαμβάνειν κρείττον του θεραπεύειν».

12 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΤΡΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ, 
οι Παντελής Γαρείος, Μίτση Χριστοδούλου και Χριστίνα Μανδέκη, και παραμονή της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, θα απαγγείλουν ερωτική ποίηση του Ντίνου Κουμπάτη, και η επίσης συνεργάτις μας εξαίρετη αοιδός 
Μαρία Μπεγνή θα ερμηνεύσει ερωτικούς στίχους του, σε μουσική σύνθεση του αγαπημένου μας φίλου και σπουδαίου κύπριου μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Αρτέμη, στην τιμητική βραδιά που οργανώνει γι΄ αυτόν το "Μουσικοποιητικό Καφενείο".

Λεπτομέρειες για την ρομαντική και εύθραυστη αυτήν εκδήλωση, στην τέταρτη φωτογραφία μας, όπου και το διαφημιστικό της εκδήλωσης. Θα είμαστε όλοι εκεί! Ελάτε και εσείς!

9 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Αθλητικός Όμιλος Σαλαμίνας ‘ΤΕΛΑΜΩΝ’ σας προσκαλεί στην κοπή της Πίττας για το νέο έτος στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – αίθουσα ‘Δ. Μπόγρης’ ΚΥΡΙΑΚΗ: 14 – 02 – 2016 ΩΡΑ: 11.00 π.μ.


Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκαν οι "ΟΡΝΙΘΕΣ" για παιδιά του Αριστοφάνη στο Δημαρχιακό Μέγαρο στις 31/01/2016 το βράδυ όπου βραβεύτηκε και η σκηνοθέτης κα Βίκυ Βιρβίλη

Οι "ΟΡΝΙΘΕΣ" του Αριστοφάνη για παιδιά σε διασκευή του ηθοποιού Δ. Ποταμίτη και επιμέλεια-διδασκαλία Βίκυς Βιρβίλη, παρουσιάστηκαν και εντυπωσίασαν στο Δημαρχιακό μέγαρο αίθουσα Δημ. Μπόγρη. 
Η προσπάθεια επιβραβεύτηκε από την Δήμαρχο Σαλαμίνας κα Ισιδώρα Νάννου η οποία τίμησε την κα Βίκυ Βιρβίλη και για την πολύχρονη προσφορά της.
Επιμέλεια της πραγματικά πετυχημένης εκδήλωσης, του προέδρου "Πολιτισμού και Περιβάλλοντος" κ. Κων/νου Μαριδάκη

4 Φεβρουαρίου 2016

Ότι νόμιμο… δεν είναι απαραίτητα και ηθικό κ Λένη πρόεδρε του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας!

Αναδημοσίευση από το, Salamis News
Πως και γιατί έγινε πρόσληψη υπαλλήλου γενικών καθηκόντων με 8μηνη σύμβαση στο Δ.Λ.Τ.Σ. και μάλιστα εργαζόμενου που διαμένει εκτός Σαλαμίνας; Χάθηκαν κ Λένη οι ντόπιοι άνεργοι; Ή μήπως με την κοινωνική σας πολιτική εξαφανίσατε και την ανεργία στο νησί ώστε να σας συγχαρούμε!
Όπως πληροφορούμεθα δημοσιεύσατε σε δυο εφημερίδες του Πειραιά (Κοινωνική και Δημότης) την προκήρυξη και σε καμιά εφημερίδα της Σαλαμίνας (φαίνεται πως οι Σαλαμινιώτικες εφημερίδες δεν σας είναι αρεστές για τους δικούς σας λόγους, αυτοί να το δούνε, τα ακούς Μιχάλη μου)!
Που και πως θα το μάθαιναν οι δικοί μας άνεργοι κ Λένη, πρόεδρε του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας;
Είναι οικογενειακή σας υπόθεση η διοίκηση του Δ.Λ.Τ. Σαλαμίνας;
Αν κι έχετε στα χέρια σας το άμεσο και καλύτερο –και δωρεάν- μέσον ενημέρωσης τα blogs της Σαλαμίνας! Τα σνομπάρετε επιδεκτικά όπως κι αυτά θα σας σνομπάρουν όταν θα ‘ρθει η ώρα κ πρόεδρε.