29 Δεκεμβρίου 2016

Δράσεις Δημοτικής Τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Σαλαμίνας

Η Δημοτική τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Σαλαμίνας, διένειμε σήμερα στις εγκαταστάσεις της ένα μικρό βοήθημα σε άπορους συντοπίτες μας, στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής στήριξης αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.
Οι δράσεις μας θα συνεχιστούν και την νέα χρονιά.
Χρόνια Πολλά καλή Χρονιά σε όλους
Για την Τ.Ο. Σαλαμίνας
Ο πρόεδρος
Νίκος Ελευθεριάνος
Ο αν/της πρόεδρος
Χαράλαμπος Δρίβας


Γιάννης Τσαβαρής. Μόνο η αλήθεια και η πρόοδος είναι το ζητούμενο για τον τόπο μας


16 Δεκεμβρίου 2016

Συνέντευξη τ. Δημάρχου Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή στο SALAMIS NEWS WEB RADIO 23/12/2016 στις 6 το απόγευμα, εφ’ όλης της ύλης

Συνέντευξη τ. Δημάρχου Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή στο SALAMIS NEWS WEB RADIO 23/12/2016 στις 6 το απόγευμα, εφ’ όλης της ύλης

Παρασκευή λοιπόν στις 23 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, σε απ’ ευθείας μετάδοση ζωντανά στα μικρόφωνα του SALAMIS NEWS WEB RADIO

14 Δεκεμβρίου 2016

Η νησιωτικότητα στο επίκεντρο της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος συμμετείχε στην σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής για θέματα εδαφικής συνοχής και ανάπτυξης των νησιωτικών περιοχών, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής.
Κατά την παρέμβαση του ο κ. Χατζηπέρος μετέφερε τον χαιρετισμό της Περιφερειάρχου κ. Ρένας Δούρου και υπογράμμισε ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι προς την σωστή κατεύθυνση, όπως επίσης και οι εξαγγελίες του κ. Πρωθυπουργού από την Σύμη και την Τήλο. Συμφώνησε απόλυτα με την ανάγλυφη περιγραφή των προβλημάτων όπως αυτά αναφέρθηκαν από τους Περιφερειάρχες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, Κρήτης και Ιονίων Νήσων και πρότεινε οι μικτές περιοχές με παρόμοιες ιδιαιτερότητες (όπως είναι η Αττική, η Μαγνησία, η Θράκη κλπ) να συμπεριληφθούν στο ίδιο θεσμικό πλαίσιο των Νησιωτικών Περιφερειών. Η συνεργασία μας με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έχουν νησιωτικότητα, πρέπει να είναι άμεση και να δράξουμε την ευκαιρία της Προεδρίας της Ε.Ε από την Μάλτα που αποτελεί νησιωτική χώρα.

6 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννης Τσαβαρής Όχι με λόγια, αλλά με ΑΘΩΩΤΙΚΈΣ αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, πιστοποιείται πλέον “Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΟΥ”

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Χτες,  δικαζόμουν, για άλλη μια φορά, στο Τριμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, επειδή είχα την πρόθεση να αγοράσω ένα οικόπεδο, προκειμένου να ανεγερθεί καινούργιο Σχολικό Κτίριο στα Σελήνια, ύστερα από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον μου ο πρώην Δήμαρχος Αμπελακίων.
Για άλλη μια φορά, η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε υπέρ της αθωότητας μου !!!
Αφού ευχαριστήσω  τους Νομικούς Συμβούλους μου Δημήτρη Νινόπουλο και Βασίλη  Χαϊλάζη για την καταλυτική παρουσία τους στην εκδίκαση της υπόθεσης, τους συνεργάτες και φίλους μου για την αμέριστη συμπαράσταση τους, θέλω να αναφερθώ στον μακροχρόνιο και αδυσώπητο αγώνα, στον οποίο έχουν επιδοθεί οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, στοχεύοντας στην πολιτική μου και όχι μόνο εξόντωση.
Από την θητεία μου ως Δήμαρχος Σαλαμίνας έως και σήμερα, οι πολιτικοί μου αντίπαλοι έχουν πάρει εργολαβία την κατασυκοφάντηση μου και την σπίλωση της τιμής και υπόληψης μου.
Ακολουθούν  ΕΠΩΝΥΜΑ την γκεμπελική τεχνική εξόντωσης του αντιπάλου με καταγγελίες και μηνύσεις και ΑΝΩΝΥΜΑ την τακτική της λάσπης εναντίον μου.

5 Δεκεμβρίου 2016

Ανοιχτή επιστολή στην Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Νάννου από τα μέλη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής

Κυρία Νάννου, κάποιοι πίστεψαν ότι είχατε το σθένος να συγκρουστείτε με τα μεγάλα συμφέροντα και ιδίως με αυτά που καταστρέφουν το περιβάλλον και λυμαίνονται τον πλούτο μας.
Πέρασαν δυόμισι χρόνια από την εκλογή σας στο δημαρχιακό θώκο και η κατάσταση πάει απ' το κακό στο χειρότερο. Αναφερόμαστε στο λατομείο Αγγέλου το οποίο αποτελεί διαχρονική πληγή για τη Σαλαμίνα. Ο λατόμος εξακολουθεί να δουλεύει σύμφωνα με δική σας ομολογία, ενώ στερείται άδειας, του έχουν σφραγισθεί τα μηχανήματα, του έχει κοπεί το ρεύμα, του έχει κατασχεθεί το υλικό, έχουν επιβληθεί τεράστια πρόστιμα, χρωστάει στο Δήμο και άλλα πολλά. Μιλάμε για τριτοκοσμικές καταστάσεις! Εσείς, ως Πόντιος Πιλάτος νίπτετε τας χείρας σας, ενώ οι νταλίκες πηγαινοέρχονται καθημερινά προκαλώντας το κοινό αίσθημα.
Παλιότερα φυλάγαμε βάρδιες και το λατομείο δεν τόλμαγε να δουλέψει. Σήμερα δεν τολμάμε να περάσουμε από εκεί γιατί κινδυνεύουμε. Όλοι θυμόμαστε τις επιθέσεις “αγνώστων” σε μέλη της επιτροπής με δολοφονικές προθέσεις και ότι επιλήφθηκε το τμήμα εκβιαστών της ΓΑΔΑ. Όλοι θυμόμαστε ότι σας είπε κατάμουτρα παρουσία αστυνομικών οργάνων και Δημοτικών Συμβούλων ότι δούλευε, δουλεύει και θα δουλεύει παράνομα! Λες και απευθύνεται σε υποτακτικούς. Το σύγχρονο άγος δεν σταματάει εδώ.