19 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ


Άρχισε η απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων
Ξεκίνησε από το Δήμο Σαλαμίνας η περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων που βρίσκονται διάσπαρτα στο νησί και, εκτός από αντιαισθητική εικόνα αποτελούσαν σοβαρή εστία μόλυνσης.
Το πρώτο αυτοκίνητο απομακρύνθηκε από την περιοχή Βουρκάρι, πλησίον της ιχθυαγοράς, σηματοδοτώντας ένα ακόμα βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ζωής των δημοτών.

Αποδεσμεύεται τμήμα της νησίδας του Αγ. Γεωργίου από το Π.Ν.
Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η διαδικασία αποδέσμευσης τμήματος της νησίδας του Αγ. Γεωργίου από το Πολεμικό Ναυτικό, για να παραχωρηθεί η χρήση του στο Δήμο Σαλαμίνας.
Η όλη ενέργεια ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Βουλευτή της Β’ Πειραιά κ. Δημήτρη Λιντζέρη και του Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή, προς τον τότε Υπουργό Εθνικής Άμυνας και σημερινό Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο επισκέφθηκαν στις αρχές του 2011 στο Υπουργείο.
Η όλη προσπάθεια έτυχε της αμέριστης συμπαράστασης του τότε Α/ΓΕΝ Ναυάρχου κ. Δημητρίου Ελευσινιώτη.
Ένα πάγιο αίτημα των δημοτών της Σαλαμίνας υλοποιείται σύντομα, αποδεικνύοντας ότι οι εκπρόσωποι της κεντρικής εξουσίας βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό του νησιού μας και των δημοτών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η λύσσα (Ρούλα Νάνο), η βλακεία (Κουτοπίπης) και η πουστιά (Δράκουλας των Σεληνίων) συναντήθηκαν τη Κυριακή όλοι οι ανίκανοι για κηρύξουν ιερό πόλεμο εναντίον ΕΝΟΣ!!! και από κοντά Μαστροκόλιας, Μαστροσάντος και Μαστρομπούτσης!!! (καινούργιο φρούτο!!!)
ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ανίκανοι και λυσσασμένοι για ΜΑΣΑ!!!!
Μέχρι και κόμμα αλλάζετε για τη κονόμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η .......η βλακεία (Κουτοσταβαρής)................................................................η κονόμα τελειώνει.