10 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Σαλαμίνας Σπύρου ΣΟΦΡΑ, ΚΑΛΕΣΜΑ για δυναμικές κινητοποιήσεις στις 18-02-2013 ημέρα Δευτέρα στις 10:30πμ

Κάλεσμα
Ο συνδυασμός “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” του υπ. Δημάρχου Σπύρου ΣΟΦΡΑ
καλεί
όλους τους κατοίκους του νησιού μας έξω από κομματικά χαρακώματα, σε μαζική κινητοποίηση την
Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:30 το πρωΐ,
στο πάρκο των Παλουκίων,
με πορεία στα ταμεία των F/B αποκλείοντας τα συμβολικά για 1 ώρα
για να διαμαρτυρηθούμε μαζικά και δυναμικά για το κλείσιμο στο νησί μας των δημόσιων υπηρεσιών τόσο της “ΕΦΟΡΙΑΣ” τον ερχόμενο μήνα, όσο και του “ΕΟΠΥ (ΙΚΑ)” που σύντομα θα ακολουθήσει.
Καλούμε όλους τους φορείς του νησιού, αλλά και τον δήμαρχο Σαλαμίνας σε εφαρμογή της ομόφωνης απόφασης του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου να συμμετάσχουν την προσπάθεια αυτή, ώστε να περισώσουμε έστω και την τελευταία στιγμή ότι μπορεί να περισωθεί
Σπύρος ΣΟΦΡΑΣ
υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο πάρε μαθήματα πολιτικού ήθους και πως είναι οι σωστοί μαχητές.
Η Ρούλα
"....Είναι η μόνη καθαρή εκεί μέσα, γιαυτό και δεν σας ταιριάζει.
Γιαυτό και την αντιπαλεύονται ακόμη και σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που είναι φερέφωνα του γιαννάκη, γιατί τους χαλάει τη σούπα, γιατί δεν είναι της αρπαχτής και δεν είναι δέσμια κανενός. Είναι η μόνη που δεν έχει εξαρτήσεις, μέντορες, προστάτες, χρηματοδότες γιαυτό και δεν είναι υποχείριο κανενός συμφέροντος. Είναι η μόνη που τα βάζει με το βρώμικο και σάπιο σύστημα που λυμαίνεται το Δήμο.
Ούτε σε λίστα του ΣΔΟΕ φιγουράρει, ούτε στη λίστα Αγγέλου που έχει γραμμένους όλους αυτούς που έχει χρηματοδοτήσει και τους κουνάει το δάκτυλο γιατί τους έχει δεμένους.
Είναι αυτή που ακύρωσε την απόφαση του Τσαβαρή για 15μελές ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου και τον ανάγκασε να εκλέξει καινουρτγιο με 7 μέλη.
Είναι αυτή που αντιστάθηκε επί Σοφρά στο ξεπούλημα του δικτύου ύδρευσης ζητώντας διαχειριστικό έλεγχο για τα 4 εκατομμ. ευρώ χρέος προς την ΕΥΔΑΠ. Είναι αυτή που αντιστάθηκε επί Τσαβαρή στο ξεπούλημα του ίδιου δικτύου όταν έκανε σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ φεσώνοντας το Δήμο με 7 εκατομμ. ευρώ.
Είναι αυτή που ζήτησε εγγράφως από Υπουργούς, Γ.Γραμματείς Υπουργείων και Περιφερειάρχες να εφαρμόσουν τον νόμο και να κλείσει το Λατομείο Αγγέλου.
Είναι αυτή που κατήγγειλε και ζήτησε από τον Εισαγγελέα να επέμβει και να ζητήσει ευθύνες για την συνεχιζόμενη παράνομη εξόρυξη των αδρανών.
Εξαιτίας αυτής, ο ανακριτής έχει προβεί σε προανακριτική εξέταση και καλεί μάρτυρες για κατάθεση.
Είναι αυτή που διαπίστωσε ότι ο Αγγέλου δεν έχει δώσει φράγκο στο Δήμο τα 3 τελευταία χρόνια.
Είναι εκείνη που απειλήθηκε από τον Αγγέλου την επομένη κιόλας της κατάθεσης να σταματήσει να τον κυνηγάει και να αποσύρει την αίτηση που είχε κάνει στο Δήμο για να μάθει τι γίνεται με τα τέλη. Βλέπεις οι δίαυλοι Δήμου και Αγγέλου είναι ανοικτοί. Οτιδήποτε συμβαίνει κάτι στο Δήμο που αφορά το λατομείο, αμέσως διοχετεύεται στον μπαμπούλα Αγγέλου για να κάνει ..ντα αυτόν/ήν που τόλμησε να τον αγγίξει. Τόσο πουλημένοι και ξευτιλισμένοι είναι μερικοί που διοικούν σήμερα το Δήμο. Ο αντιδήμαρχος Καπετανάτσι ξέρει πολύ καλά τι λέω. .... "