12 Μαΐου 2013

Άμεσες και έμμεσες απειλές σε δημοσιογράφο που εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του

Διαβάζοντας το άρθρο του καλού φίλου και δημοσιογράφου Γιάννη Γαβρίλη (διάβασε το ΕΔΩ για να ‘χεις προσωπική άποψη) στην σελίδα της «γνώμης» με τίτλο «Κύριε Δήμαρχε … (μέρος 2ο)» σε διατρέχουν ανάμικτα συναισθήματα, θυμού, αγανάκτησης κι ένα σωρό άλλα, ανεξέλεγκτα και μια κραυγή βγαίνει αυθόρμητα απ το στόμα σου!
Μπάστα ρε άχρηστοι, ως εδώ και μη παρέκει. Δεν πάει άλλο αυτή η ιδιότυπη συμπεριφορά της «παρεούλας» με νέα ήθη κι έθιμα για τον φιλήσυχο τόπο μας. Μετά τις απανωτές μηνύσεις κατά διαφωνούντων, με προφανή σκοπό τη φίμωση τους προχωρούν τώρα και σε απειλές.
Στην αρχή, μαζεύονται όπου συνεδρίαση για να την κάνουν μπάχαλο με την ανοχή της διοίκησης, ώστε να μην ακουστεί η φωνή των διαφωνούντων και διωκόμενων αιρετών.
Τώρα πια, βλέποντας τον τοπικό τύπο και τοπικά blogs να τους τα βγάζουν στη φόρα επιστράτευσαν τους γνωστούς τραμπούκους ακόμα και εναντίον δημοσιογράφων;;;;
Άμεσες και έμμεσες απειλές σε δημοσιογράφο που εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του αλλά και ταυτόχρονα είναι μάρτυρας υπεράσπισης διωκόμενων συμπολιτών μας για να του το βουλώσουν!!
Θα σταθούμε δίπλα σε κάθε απειλούμενο δημότη μας και ουαί κι αλίμονο μη «γλιστρήσει» και… … τραυματιστεί, δε σας ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός. Κόλπα «καραβίσια» δεν περνάνε εδώ.

1 σχόλιο:

Γιάννης Γαβρίλης είπε...

Σας ευχαριστώ από καρδίας για την υποστήριξη.