9 Ιουνίου 2013

Τίτλοι τέλους για τον salamis fm του αντιδημάρχου???

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, σήμερα Κυριακή (9/6) θα πραγματοποιηθεί “ευρεία” σύσκεψη για να παρθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον του ραδιοφωνικού σταθμού salamis fm μια και μετά από την “απώλεια” της κεραίας έπαψε να εκπέμπει οριστικά στα fm παραμένοντας μόνο στο ιντερνέτ με τα πανάκριβα εργαλεία του που ....
καθιστά ασύμφορη πλέον την λειτουργία του.
Την σύσκεψη προκάλεσε ο αντιδήμαρχος κ Καπετανάκης κύριος “χορηγός” του  σταθμού που απ’ ότι λένε οι κακές γλώσσες δεν είναι διατεθειμένος πια να συνεχίσει την οικονομική αιμοδοσία του σταθμού ως ασύμφορη επένδυση.
Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για την πορεία του θέματος αν κι απ’ ότι φαίνεται οι δύσκολες στιγμές του αντιδημάρχου δεν σταματούν αυτή την Κυριακή μια και οι Κρήτες του νησιού έχουν προγραμματίσει γενική συνέλευση κι εκλογές την ερχόμενη Κυριακή (15/6) και ο πρώην στενός του φίλος σύντεκνος κ Γεωρτσάκης δείχνει ήδη τα “δόντια” του.
Άντε και καλά ξεμπερδέματα αντιδήμαρχε σου ‘ρθαν όλα μαζί ψυχραιμία.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξεκίνησε η παραλία του....... ρώτα τον.............. με απευθείας.........

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική αρχή πιστή στις υποχρέωσης της έδωσε καινούρια άδεια στον Ζαχαριαδη αγνοώντας το πρόστιμο των 17000 ευρώ που επιβαρύνθηκε ο Δήμος και αποκάλυψε η κ Νάννου . Μάλιστα δημοτικός σύμβουλος ανέλαβε να οργώσει με το τρακτέρ την άμμο για να τοποθέτηση την παράνομη καντίνα του γαμπρού της Τίνας.

Ανώνυμος είπε...

να εισαστε πιο σοβαροι Κε διαχιριστα.. μιση αληθεια = ενα ψεμα... η ζηλια σας και οι πολιτικες διαφορες που εχετε με τον αντιδημαρχο και η κακη πληροφοριοδωτες , σας εκθετουν... οσο αφορα τον ανυπαρκτο Κο τσεβα που το επαιζε μετοχος και ιδιοκτητης του σταθμου, δεν λετε τιποτα? απλα τον εχετε φωτογραφια??? ενας απο αυτους που πηραν τον μερος στο κλεισιμο του σταθμου ηταν αυτος και ενας κλεφτης... που τον εδιωξαν πριν προλαβει να κλεψει ολο τον σταθμο... αυτα για αρχη ..θα επανελθω με στοιχεια..........που θα πονεσουν

Ανώνυμος είπε...

Όποιος και να κατέβει ότι και να λέτε ο επόμενος Δήμαρχος της Σαλαμίνας είναι ή ο Γιάννης Τσαβαρής ή ο Μηνάς Νάννος.
Πάω και στοίχημα

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΠΙΔΗ ΣΟΥ ΚΡΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ? ΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΣΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΣΤΥ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ ΕΜ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΕΤΑΙ ΚΛΕΦΤΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΚΣΥ ΕΞΩ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΕ ΕΙΣΑΓΟΓΙΚΑ Α ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΗ Ε?
ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΕΙΛΗ Ο ΔΙΘΕΝ ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΣ ΦΜ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Ε ΠΣΙΤ ΠΕΣΤΑ ΣΕ ΑΛΟΥΣ ΠΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΔΟΣΕ ΚΙΑΛΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ (ΚΥΡΙΕ)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟΝ ΤΣΕΒΑ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ Ε?

ΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΙΛΙΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΧΑΧΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΙΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΜΑΡΕΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Ανώνυμος είπε...

Εμείς πάντως θέλουμε την μπάνικια τη Δώρα για δημαρχέσα. Έχει τσαγανό η γκόμενα. Θυμηθείτε τι έγινε στο δημαρχείο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Υπαλλήλων και θα καταλάβετε. Δώρα και πάλι Δώρα, Νικαιώτισα και τσαμπουκλού, με δώρο ένα τσιμπούκι για να κόψετε το τσιγάρο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσάβες είναι καβαλάρης μανάρα μου. Δεν κρύβετε πίσω από τα φουστάνια της γυναίκας του βλέπε Μηνάς

Ανώνυμος είπε...

κλεφτακο θες απαντηση ε? θα την παρεις. ποσο καιει ρε αχρηστε ενας πομπος 300βατ? να σου πω? 300χ24=7200βατ.χο,ο90=6,48 ευρω την ημερα μακακα. αχρηστε. ποσα χαλασε για το αμαξι σου ρε κλεφτακο να στο φτιξει? 500.σωστα? αυτα δεν τα λες. ποσα εκλεψες απο προσκλησεις για το παρτυ? ε? 200ευρω... να σου πω κι αλλα μακακα? ξεφτυλισμενε λουγκρα

Ανώνυμος είπε...

sory gia to la8os ...0.64 lepta thn hmera kaiei.. dld 137 eyro stoyw 6 mhnes

Ανώνυμος είπε...

η παραλία της ψ.α τι εχει γίνει; το φλαμίγκο; για μάθε καλέ και πες μου.