24 Απριλίου 2014

Ημερίδα για τα προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης στη Σαλαμίνα

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Προγράμματα Αγροτικής Παραγωγής  και Ανάπτυξης», την Δευτέρα 28 Απριλίου και ώρα 17:30, στο Δημαρχείο Σαλαμίνας - αίθουσα Δ. Μπόγρη,.
Η ημερίδα σκοπό έχει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία ένταξης στο Πρόγραμμα των Νέων Γεωργών, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αδειοδότηση πτηνοτροφικών και κτηνοτροφικών μονάδων, τα Γεωργικά φάρμακα, ηλεκτρονική καταγραφή και συνταγογράφηση, την Μελισσοκομία και τα επιδοτούμενα προγράμματα αναδιάρθρωσης της Αμπελουργίας.
Τις εργασίες της ημερίδας, στην οποία θα βρίσκεται και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, θα συντονίσει η Σταματία Ράφτη, Διευθύντρια Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Νήσων.
·         Για τις Προϋποθέσεις και τις Διαδικασίες ένταξης στο Μέτρο 112 - «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», εισηγείται η  γεωπόνος της Διεύθυνσης Αθανασία Χατζηπέρη.
·         Για τη Μελισσοκομία, εισηγείται ο γεωπόνος της Διεύθυνσης Άγγελος Κάψης.  
·         Για την αδειοδότηση πτηνοτροφικών και κτηνοτροφικών μονάδων, εισηγείται η γεωπόνος της Διεύθυνσης Σταυρούλα Πετρή.
·         Για τα Γεωργικά φάρμακα, ηλεκτρονική καταγραφή και συνταγογράφηση, εισηγείται η γεωπόνος της Διεύθυνσης Ευφημία Μαρούλη.
·         Για τους αμπελώνες και το επιδοτούμενο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης, εισηγείται η τεχνολόγος Γεωπονίας της Διεύθυνσης Ιωάννα Πορφυριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: