17 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ συλλόγου «ΑΙΑΝΤΙΣ» για την μη οργάνωση των ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ φέτος

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ο Σύλλογος «ΑΙΑΝΤΙΣ» εκφράζει τις ανησυχίες του όσον αφορά την τύχη των «ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ». Φοβούμεθα ότι δεν θα υπάρχει χρόνος για να διοργανωθούν με την σοβαρότητα που επιβάλλει το κύρος αυτών.
Σημείωση: Για να δραστηριοποιηθούν :
·         Θρησκευτικές
·         Πολιτικές
·         Στρατιωτικές και
·         Σωμάτων  Ασφαλείας Αρχές, καθώς επίσης Πρεσβείες ξένων χωρών, Δήμοι, φορείς, κ.λ.π., απαιτείται σοβαρή οργάνωση και εκπαιδευμένο προσωπικό.
Για παράδειγμα αναφέρουμε ότι ήδη έπρεπε να είχαν σταλεί τουλάχιστον 200 επιστολές μέχρι σήμερα και να είχε οργανωθεί το Γραφείο των Σαλαμινίων.
Ευχόμεθα ότι οι υπεύθυνοι θα πράξουν το ταχύτερον δυνατόν αυτό που επιβάλλεται να γίνει. 
Κυριάκος  Μαριδάκης

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...





Αγαπητέ Κυριάκο,
με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο οι το δελτίο τυπου και ενυπόγραφη πρότασή σου.


Ξέρετε ρε παιδιά, εμείς οι Έλληνες είμαστε κατασκευασμένοι μάλλον για να μαλώνουμε, για να βριζόμαστε μεταξύ μας, για να αφαιρούμε και όχι για να προσθέτουμε και να προτείνουμε λύσεις.

Η Σαλαμίνα μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ για να προσπαθήσουμε να γίνουμε μιά πολιτισμένη κοινωνία χωρίς προβλήματα. Η Σαλαμίνα δεν χρειάζεται 8-9 ομάδες υποψηφίων να μαλώνουν για την εξουσία, ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ επι της ουσίας. Ουτε μετα τις εκλογές να βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου.Δεν συμφωνείτε?

Μόνο εάν είμαστε όλοι μαζί υπάρχει μιά πιθανότητα να πετύχουμε.

Η σημαντική (πολιτική) λεπτομέρεια της πρότασης του κ. Μαριδάκη είναι να υπάρχει μια συνέχεια στη μεγαλυτερη εκδήλωση που τιμάτε απο εξέχουσες προσωπικοτητες και ξένες χώρες . Είναι κακό αυτό? Και πιστεύω δεν είναι
Εάν οι κ.κ. υπ. δήμαρχοι θέλουν να προσφέρουν στην Σαλαμίνα, δεν μπορούν να το κάνουν ως απλοί σύμβουλοι ή απλοί εθελοντές ? μπορούν να το κάνουν μόνο ως δήμαρχοι??

Ή θέλουμε όλοι εμείς οι απλοί δημότες να είμαστε διαρκώς χαμένοι στα γρανάζια όσων μας θέλουν εξαρτημένους και σκυμμένους? Όσων μας θεωρούν ως πιόνια και μας βλέπουν μόνο ως ψήφους-κουκιά για να πετύχουν τους όποιους άνομους σκοπούς τους?

Εγώ την πάτησα μιά φορά και δεν σκοπεύω να την ξαναπατήσω.

Κυριάκο , στηρίζω την πρότασή σου και μπράβο σου που είχες το πολιτικό ανάστημα να την κάνεις και δημόσια και ενυπόγραφα.

Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του αυτήν την εποχή, βάζοντας το όνομά του κάτω από τα σχόλιά του.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ
ΚΟΥΤΟΜΑΡΙΔΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Την τσίχλα, δε, την μασάτε όλοι εσείς που αντί να συνδράμετε στο έργο του Μαριδάκη και όλων όσων έχουν όραμα να πάει η Σαλαμίνα μπροστά κάθεστε και βουρλίζεστε και ζηλεύετε τους άλλους που προσπαθούν ενώ εσείς μάλλον έχετε να ασχοληθείτε μ' άλλα πράγματα και είστε κακώς πληροφορημένοι. Τέλος πάντων, ποιόν θέλετε να θίξετε όλοι εσείς οι είρωνες και κριτικοί; Κι εσύ ανώνυμε της 15:53 , 15:02 μάθε πρώτα να γράφεις, μετά γράψου σε κάποιον οποιοδήποτε σύλλογο και μετά έλα να μας πεις τις εντυπώσεις σου. Αλλά τι εντυπώσεις μπορεί να έχει κάποιος σαν κι εσένα, παρά τις εντυπώσεις κάποιου/ας ξινισμένου/ης που το μοναδικό του/της ενδιαφέρον είναι η κακόβουλη κριτική των συνανθρώπων μέσα από ανώνυμα κείμενα, βγαλμένα από τον άψυχο υπολογιστή.....Αυτος ειναι ο πολιτικός σας πολιτιμός ?

Ανώνυμος είπε...

1,43 ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΘΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ....ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΦΙΝΙΑΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

th makakas eise 19 iouniou 9,23

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΡΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Λ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΗΔΙΕΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ,ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ,ΤΟΥ ,ΤΟΥ,ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ; ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ: ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ,ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΠΟΡΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΟΥ.ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ.Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΜΑΡΙΔΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΟΜΠΟΛΟΙ Ο ΑΝΑΞ
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΟΥΤΟΣ
ΚΟΥΤΟΣΟΓΟ

Ανώνυμος είπε...

12:36 ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΜΑΡΙΔΑΚΗΔΩΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ . ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ. Η ΚΑΠΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΔΑΚΗΔΕΣ