10 Ιουλίου 2015

Η σημερινή επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στην Σαλαμίνα και η ανικανότητα ενημέρωσης του γραφείου της Δημάρχου κας Ρούλας Νάννου

Φίλοι bloggers μια και αρκετοί από σας μας επικρίνεται ήδη σφοδρά για την μη ενημέρωση σας σχετικά με την εν λόγω σημαντική επίσκεψη να σας ενημερώσουμε επισήμως, για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Δεν είχαμε καμιά ενημέρωση, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που γεγονότα του νησιού δεν ενημερώνουν υπεύθυνα παρά μόνον τους υμετέρους κλακαδόρους λες κι είναι οικογενειακή τους υπόθεση για φωτό στα face book.
Αλήθεια κα Σοφία Δουμένη με δική σας ευθύνη και πρωτοβουλία ενεργήσατε και αυτή την φορά (;) ή εκτελούσατε εντολές άνωθεν; Θα ‘ταν χρήσιμο να μας ενημερώσετε για να καταλάβει κι αυτός ο λαός σε ποιους ανέθεσε την τύχη του και γιατί η ενημέρωση πηγαίνει στα τυφλά!

Να φανταστείτε φίλοι μου πως ακόμα και η αντιπολίτευση του Δήμου ειδοποιήθηκε 1½ ώρα πριν την εκδήλωση και φυσικά παρευρέθηκαν μόνο όσοι από σύμπτωση ήταν στο κέντρο της Κούλουρης (υπάρχουν στοιχεία από τις κλίσεις στα κινητά τους).
Και μην μας πείτε κα Δήμαρχε πως ξύπνησε σήμερα όμορφα ο υπουργός και λέει στον υπασπιστή, ρε δε πάμε μέχρι την Σαλαμίνα να δούμε αυτά τα καλά παιδιά; Εδώ κινητοποιήθηκε ολόκληρος στρατός στην Σαλαμίνα και θα μας πεις πως ήταν κάτι απρόσμενο;
Κα Σοφία, με όλη την εκτίμηση μας στο πρόσωπό σας, αν δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στα καθήκοντα σας, υπάρχει και η έντιμη παραίτηση από το να ενημερώνετε μόνο άτομα της αρεσκείας σας για όποια δημοτική εκδήλωση.
Αν κα Σοφία εσείς παρόλα αυτά πιστεύετε πως πράττετε επαρκώς το καθήκον σας, τότε συνεχίστε έτσι.
Δεν γνωρίζω τι θα κάνουν τα λοιπά blogs της Σαλαμίνας, εμείς σας ενημερώνουμε κα Σοφία και κα Δήμαρχε, που έχετε την τελική ευθύνη των πράξεων και των παραλήψεων σας, πως από σήμερα δεν θα παίξουμε τα επιλεκτικά σας παιχνίδια ΤΕΛΟΣ.
Δεν θα ξαναδημοσιεύσουμε τίποτα δικό σας και μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Γυρνάμε σελίδα και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη.

Ο διαχειριστής
αναδημοσίευση από SALAMIS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: