15 Απριλίου 2016

Η ΕΛΜΕ επισκέφθηκε την Σαλαμίνα την Δευτέρα 28/03/2016. Άλλη μια ΓΚΑΦΑ της δημοτικής αρχής και της δευτεροβάθμιας!

Η ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) βρέθηκε στην Σαλαμίνα, ύστερα από πρόσκληση των καθηγητών που διδάσκουν στα Σχολεία γυμνάσια και λύκεια.
Συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου την Δευτέρα 28/03/2016 και ώρα 13:00΄ μεσημβρινή, όπου συζήτησαν και αποφάσισαν το φλέγον θέμα ”περιοχή μετάθεσης της Σαλαμίνας”.
Υπήρξε απαρτία με πολύ μεγάλη προσέλευση από όλους σχεδόν τους καθηγητές που ψήφισαν ομόφωνα η Σαλαμίνα να παραμείνει στην Α περιφέρεια Πειραιά, την πρόταση να παραμείνει στην Β Πειραιά δεν ”ψήφισε κανείς”, και ένας ψήφισε την πρόταση η Σαλαμίνα να γίνει ανεξάρτητη περιφέρεια.
Συγκεκριμένα:
Θέμα δημιουργήθηκε, όταν η Ένωση Γονέων, οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων ”χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των συλλόγων τους” και λοιποί παράγοντες εντελώς αναρμόδιοι συναντήθηκαν και αποφάσισαν διοικητικό θέμα που αφορά μόνο την διοίκηση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Έκαναν συνάντηση με την σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου και αποφάσισαν (για τις τύχες των καθηγητών χωρίς αυτούς) τον επανακαθορισμό της περιοχής μετάθεσης από την Α στη Β.
Η απόφαση αυτή προωθήθηκε ”εν κρυπτώ” στην δημοτική επιτροπή παιδείας και από εκεί στο δημοτικό συμβούλιο όπου ψηφίστηκε.

Άλλη μια ΓΚΑΦΑ της δημοτικής αρχής με υψηλό ρίσκο που αποδεικνύει περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι δεν ενδιαφέρεται για τους πολίτες της, αλλά για τους ημέτερους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα αδέλφια της δευτεροβάθμιας τα σαΐνια που ο ένας είναι και σύμβουλος του δημαρχιακού μεγάρου τι κάνανε είχαν άλλα στο μυαλό τους