9 Μαΐου 2016

Ένα ακόμη έργο του τ. Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή υλοποιείται σήμερα στο νησί μας

Είναι πολύ θετικό να υλοποιεί η Δήμαρχος ένα ακόμα έργο του τ. Δημάρχου  Γιάννη Τσαβαρή. Αυτό της ”Προμήθειας Οικολογικών Συστημάτων βυθιζόμενων Κάδων Διαβαθμισμένης Συμπίεσης”, που ξεκίνησε ήδη και εκτελείται σε διάφορες περιοχές του Νησιού. 
Το έργο αυτό δρομολογήθηκε το έτος 2013, επί ημερών Δημαρχίας Γιάννη Τσαβαρή, με πρόταση μας στο ”ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ” του Υπουργείου Περιβάλλοντος και εντάχθηκε στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Π.Τ. ”Αστική Αναζωογόνηση Πόλεων 2012-2015”, με ποσό 200.000 ευρώ  (ΑΔΑ: 6Χ7346Ψ844-Θ5Α).
Γιάννης Τσαβαρής

τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε πουφτ

Ανώνυμος είπε...

To πακέτο 42 έργων που ενέκρινε το ΚΥΣΟΙΠ
Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π.) ενέκρινε 42 επενδυτικά έργα σε έξι τομείς, συνολικού ύψους 5.392.550.000 ευρώ ώστε να ενταχθούν στο «σχέδιο Γιούνκερ»

Alexandros Michailidis / SOOC
Στις επενδύσεις συμπεριλαμβάνονται τρεις της ΤΕΡΝΑ, η υποθαλάσσια διασύνδεση Κρήτης-Πελοποννήσου από τον ΑΔΜΗΕ, τα δίκτυα της ΔΕΠΑ, ο τερματικός σταθμός φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη, 190 έργα εγκατάστασης ανεμογεννητριών 120 διαφορετικών επενδυτών ,αλλά και ελληνικές και ξένες επενδύσεις σε ηλιακή, υδροηλεκτρική ενέργεια και γεωθερμική ενέργεια σε υδροπονικό θερμοκήπιο.

Υποδομές και Μεταφορές:

Στον τομέα αυτόν συμπεριλαμβάνονται πέντε έργα ύψους 1,445 δισ. ευρώ με που θα εκτελεστούν από το υπουργείο Υποδομών και Δικτύων. Αυτά είναι:
Κατασκευή υδατοδιαδρόμων που θα χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση της νησιωτικής Ελλάδας με υδροπλάνα.
Κατασκευή διαπεριφερειακού τερματικού σταθμού λεωφορείων στον Ελαιώνα και την κατασκευή τερματικού σταθμού λεωφορείων στο Αιγάλεω.
Εκσυγχρονισμό και σιδηροδρομική-οδική σύνδεση του Λιμένα του Λαυρίου.
Υποθαλάσσια σήραγγα σύνδεσης Σαλαμίνας-Αττικής.
Επέκταση του νότιου δακτυλίου της λεωφόρου Υμητού και σύνδεσή της με τούνελ με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

http://www.thepressproject.gr/article/94589/To-paketo-42-ergon-pou-enekrine-to-KUSOIP