17 Οκτωβρίου 2018

Γιώργος Θ. Παναγόπουλος. Επιτέλους κάποια στιγμή σ’ αυτόν τον τόπο θα πρέπει να ασχοληθούμε με όσα απασχολούν σοβαρά τους κατοίκους του νησιού μας


Φίλες και Φίλοι,
στην 19η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας στις 31-8-2015 αποφασίστηκε ομόφωνα "Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου να προβεί άμεσα στην περιοχή Ψιλής Άμμου (Βρωμοπούσι) στην οδό Παύλου Μελά, κατόπιν αιτήματος πολιτών της περιοχής Δήμου Σαλαμίνας για καταγραφή, με σκοπό να συνταχθεί μελέτη ώστε να προχωρήσει στην εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων". 
Σήμερα, τρία και πλέον έτη μετά, παρά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ουδέν έργο έχει εκτελεστεί. Η κατάσταση δε έχει επιδεινωθεί με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι περιουσίες των κατοίκων της περιοχής αλλά και η ίδια τους η ζωή και η σωματική τους ακεραιότητα.
Αντίστοιχα προβλήματα είναι γνωστό πως υπάρχουν και σε άλλες περιοχές της Σαλαμίνας.

Επειδή ξεκινάει ο χειμώνας και αναμένονται, ασφαλώς, βροχοπτώσεις και επειδή η μείζων μειοψηφία δεν έχει ασκήσει καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου και την Δημοτική Αρχή να σπεύσουν να εκτελέσουν τα έργα τα οποία, οι ίδιοι ομόφωνα αποφάσισαν πως απαιτούνται, πριν από τρία και πλέον έτη.
Επιτέλους κάποια στιγμή σ’ αυτόν τον τόπο θα πρέπει να ασχοληθούμε με όσα απασχολούν σοβαρά τους κατοίκους του νησιού μας.
Γιώργος Θ. Παναγόπουλος
Δικηγόρος
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: