23 Δεκεμβρίου 2011

Όταν μια πράξη αγάπης και συμπόνιας γίνεται φτηνή παραταξιακή προβολή, όλα στον βωμό της επανεκλογής; Προς τι η προβολή μιας Θεάρεστης πράξης;


Σαλαμίνα 23 Δεκεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Σαλαμίνας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων έγινε διανομή τροφίμων σε άπορους δημότες του νησιού, με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή.

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στη διανομή τροφίμων που έγινε τόσο στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όσο και στα γραφεία των Α.Μ.Ε.Α. παρευρέθη και ο Περιφερειάρχης Νήσων κ. Δημήτρης Κατσικάρης.
Παράλληλα μοιράστηκαν τρόφιμα και στη Δημοτική Κοινότητα Αμπελακίων, όπου εκτός από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή, βοήθησαν στη διανομή ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Παπαθεοχάρης και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων κ. Δέσποινα Κιαβουράκη.
Διανομή επίσης έγινε και στις Δημοτικές Κοινότητες Αιαντείου και Σεληνίων.
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής ευχήθηκε επίσης στους εργαζόμενους στους χώρους εργασίας τους στις Κοινότητες, στο Αμαξοστάσιο και στα ΚΕΠ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωπα...... έσκασε μύτη!!! Ο Τραυλός υποψήφιος!!!!
'Εχουμε και λέμε:
Κουτοπίπης
Αλλοπαρμένη Ρούλα
Τραυλός ο γνωστός αρχιερέας της διαπλοκής
Σωκράτης
Γκιόκας από τη Νέα Δημοκρατία
Γκαβογιάννη
Μακρής-Παπασσάβας το δίδυμο της συμφοράς.
Και είμαστε ακόμα στον πρώτο χρόνο!!!
'Αντε να τους κατοστήσουμε!!!!
'Αντε Μαστροκόλια και Σάντο άνοιξε η τύχη σας!!!
Βρε που καταντήσαμε!!! Να κρέμεται η πολιτική ζωή του τόπου, από τον Μαστροκόλια, τον Σάντο και τον Μπίλλια!!! και συ Νικολάκη, πρόσεξε τι θα διαλέξεις. Δεν έχει σημασία που είσαι τώρα με την Ρούλα. Εσύ ξέρεις....

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ξευτιλίζεις έναν άνθρωπο, όπως την κυρία στη φωτογραφία επειδή η ζωή την ανάγκασε να έχει ανάγκη τη σακούλα αυτή που το περιεχόμενό της δεν κοστίζει πάνω από 20-30 ευρώ, μόνο και μόνο για να δείξεις την.... μεγαλοψυχία σου.
Ο Δήμος πάντοτε, όλα τα χρόνια έκανε το ίδιο πράγμα. Κανείς όμως δήμαρχος, και είναι προς τιμή τους, δεν ξευτίλησε και μάλιστα με φωτογραφίες τους άπορους ανθρώπους.
Τι να πω; λυπάμαι πραγματικά.

ο “ανοήτως ανώνυμος” είπε...

Το … δημοτικό μάρκετινγκ είναι αδίστακτο. Το ίδιο και ο Γκεμπελισμός που διακρίνει τα δελτία Τύπου, που έχουν καταντήσει δελτία κίνησης ευνοουμένων. Γιατί στη μοιρασιά των, κατα τα άλλα απαραίτητων, τροφίμων ήταν παρόντες κι άλλοι δημοτικοί και κοινοτικοί άρχοντες. Αλλά για αυτούς … κιχ. Ανήκουν στους απέναντι και ο άναξ τους διέγραψε, όπως κάποτε στη πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση διέγραψαν τους ανεπιθύμητους από τις φωτογραφίες. Και βέβαια για τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο που τράβηξε όλο το …κουπί της οργάνωσης, ούτε λέξη. Ο Δήμος, έχει καμπόσους Αντιδημάρχους. Ο … άναξ έχει έναν. Τον Παπαθεοχάρη. Και πώς το είπαμε εκείνο το … “μη γνωρίζει η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου”? Ε, λοιπόν εδώ στη Σαλαμίνα, ο άναξ ανακάτεψε την δεξιά με την αριστερά κι ύστερα έβγαλε δελτίο Τύπου. Έπεται συνέχεια.

(Για την ώρα, ο “ανοήτως ανώνυμος” νυχτερινός επισκέπτης. Αργότερα θα πώ ποιός είμαι, όταν σιγουρευτώ οτι θα ρίξουν όλοι τη μάσκα της ανωνυμίας και θα κάνουμε διάλογο ουσίας).

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το ήθος του δημάρχου. Η απαξίωση της ανθρώπινης υπόστασης και η καταράκωση της αξιοπρέπειας στο αποκορύφωμά της.
Ντροπή και αίσχος.
Τις σακούλες με τα ζυμαρικά τις είδαμε. Πότε θα δούμε τις σακούλες με τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που διακινούνται με τις απευθείας αναθέσεις των έργων;

Ανώνυμος είπε...

Ρε πούστη μου τα ‘χεις ξεφτιλίσει όλα πια άσε και καμιά πράξη σου χωρίς προβολή… μίλα μας για τον Αγγέλου για τις Υδατοκαλλιέργειες για τους εθελοντές κα τέτοια να σε καμαρώσουμε παίδαρε….

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΏΝ ΤΟΥ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΕΝΟΣ. ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλάκα δεν καταλαβαίνεις ότι αν η μόνη κατηγορία που έχεις να του προσάψεις είναι το "ξένος", του κάνεις τη μεγαλύτερη διαφήμιση; Μαλάκα ε μαλάκα

Ανώνυμος είπε...

Αφού του κάνει διαφήμηση, γιατί τσαντίζεσαι;
Ξένος είναι ρε μαλάκα και παρείσακτος.
Ποτέ δεν θα είναι Κουλουριώτης, γιατί δεν μπορεί κανείς να έχει 2 πατρίδες. Τελεία και παύλα.
Μια ζωή ξένος θα είναι και θα λέγεται.

Ανώνυμος είπε...

Έβριζε όλους που ήταν με τον Σοφρά και σήμερα τους έχει στα μέσα και στα έξω. ΜΙΝΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΚΏΣΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ, ΝΙΚΟ ΛΑΟΥΤΟ, ΚΩΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΌ ΤΟΥ ΣΩΡΟΥ και έδιωξε όλους τους δικούς του. Πώς χαρακτηριζεται ένας τέτοιος δήμαρχος; Απο ...... έως. Όμως δυστυχώς στον τόπο που δεν τα ανέχεται αυτά τις πουστιές και τα παιχνίδια, λέγεται ΞΕΝΟΣ, ΞΕΝΟΣ γιαυτό η ΚΟΥΛΟΥΡΗ θα κάνει δήμαρχο δικό της παιδί και απο ότι βλέπω ο πόνος θα είναι μεγάλος, αφού δήμαρχος θα γίνει ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανατροπέα, ανατροπού δεν έχετε καταλάβει ότι κανένας δεν σας υπολογίζει πλέον στη Σαλαμίνα; Μόνο τον αρχιερέα φέρατε τούμπα,ύστερα από τόσα που του χώνατε και σας έχωνε. Καικαλά κάνατε, γιατί τις δύσκολες τούτες μέρες είναι ο μόνος που μπορεί να σας τα ακουμπάει.

Ανώνυμος είπε...

SOFRAS O JANA DHMARXOS SALAMINAS

Ανώνυμος είπε...

………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε, και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους ….κουρασμένους πολιτικά επαγγελματίες υποψήφιους για τις δημοτικές…. αλλά και εθνικές εκλογές, υπάρχουν δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν από τα ….τρωκτικά της εξουσίας…. που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που σήμερα βλέπουμε και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και να θέλει να συμπαρασύρει μαζί του και τα υγιή κομμάτια του. Μην το επιτρέψουμε… θα αναφέρω από αυτούς…. δυο πραγματικά νέους ……είναι ο Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ….και ο Π.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ………….δυο νέοι μορφωμένοι…. με πολιτική εμπειρία…και όρεξη ….προσφοράς …δώστε και εσείς ανώνυμοι σχολιαστές ονόματα που θα μπορούν αναγεννήσουν το πεθαμένο και απαξιωμένο σύστημα, από τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…
















ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΜΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

Αμάν ρε φίλε, τόσο χαζός είσαι; δεν καταλαβαίνεις ότι το πολύ το κυρ-ελέησον το βαρυέται κι ο παπάς; Αρκετά πιά, το εμπεδώσαμε.
Δεν μπορείς να πετάς το ίδιο στιχάκι σου 10 φορές στην κάθε ανάρτηση και σε όλα τα blogs, σαν να ΄ναι ξυπνητήρι.
Έχεις καταντήσει αηδία και η συνεχής επανάληψη επιφέρει τάση εμμετού.
Χώρια ότι διαπομπεύεις και τους ανθρώπους. Εκτός κι αν το κάνεις γι αυτό το σκοπό.