23 Μαΐου 2012

Φουρτούνες στην δημοτική πλειοψηφία, άρχισαν να τους ξεφωνίζουν και οι εξωραϊστικοί σύλλογοι!!!

Σας παραθέτουμε παρακάτω την πλήρη επιστολή αγανάκτησης του προεδρείου του συλλόγου και τα συμπεράσματα δικά σας. Πρόεδρε κάνε υπομονή θα ‘ρθουν οι εκλογές…

Σαλαμίνα : 18/05/2012
Για τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Ι. ΤΣΑΒΑΡΗ
κατετέθη με αρ. πρωτ. 14603/17/05/2012
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΗΜΕΡΟ ΠΕΥΚΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 24 – ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΤΗΛ: 6980 345 028
Α.Μ. 4235




Κοινοποίηση: ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ. κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΓΙΑ
Δημοτικούς Συμβούλους
Όλων των παρατάξεων

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Είναι γνωστό το οξύτατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.
Όπως επίσης είναι γνωστοί και οι αγώνες του Συλλόγου μας για την επίλυση του.
Το περίφημο <<αποστραγγιστικό>> για σειρά ετών παραμένει ανεκτέλεστο, με συνέπεια, στην κάθε βροχόπτωση η περιοχή μας να μεταβάλλεται σε όζουσα λασπολίμνη με δραματικές συνέπειες για το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων.
Η αναλγησία των υπευθύνων πολιτικών φορέων του νησιού μας, για το συγκεκριμένο θέμα, διαγράφει τροχιά πολλών ετών.
Ενδεικτικά καταγράφουμε δυο περιπτώσεις που <<σημάδεψαν>> και <<σημαδεύουν>> την πορεία του. Έτσι από το <<ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΒΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ>>, του κ. ΚΩΣΤΑ ΑΓΑΠΙΟΥ (πρ. Αντιδημάρχου) φθάσαμε σήμερα στο <<ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ>> του κ. Ε. ΑΣΤΡΑΚΟΥ (σημερινού Αντιδημάρχου έργων).
Ο ίδιος ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ, τόσο σε επίπεδο προσωπικών επαφών όσο και με προσωπικές του διακηρύξεις (θερινή εκδήλωση του Συλλόγου μας), ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ την ΕΚΤΕΛΕΣΗ του έργου με πρωτοβουλία του ίδιου του Συλλόγου μας και την παροχή, από πλευράς του, οποιασδήποτε συνδρομής!
Μετά τα παραπάνω ο Σύλλογος μας ξεκίνησε όλες τις αναγκαίες επαφές ενώ προέβη και στην αγορά του συνόλου των σωλήνων αποχέτευσης που έκτοτε (εδώ και περίπου 8 μήνες), σήπονται έμπροσθεν της οικίας του Προέδρου του Συλλόγου μας.
Γενεσιουργός αιτία της παρατεινόμενης στασιμότητας η παρέμβαση του Αντιδημάρχου κ. Ε. ΑΣΤΡΑΚΟΥ, ο οποίος για την πραγμάτωση του έργου, ζήτησε να αναλάβει καθ’ ολοκληρίαν την οικονομική διαχείριση του. Με άλλα λόγια να παραχωρηθεί σε αυτόν το σύνολο του οικονομικού ποσού που έχουν συγκεντρώσει οι κάτοικοι της περιοχής μας.
Όπως ήταν φυσικό ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ. Πέραν αυτού είχαμε και έχουμε διαμετρικά αντίθετες οικονομικές εκτιμήσεις. Σε 30.000 € περίπου, υπολογίζει το συνολικό κόστος του έργου ο κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, σε 10.000 € περίπου, οι παράγοντες του Συλλόγου μας.
Για παραπάνω λόγους κ. Δήμαρχε, παρακαλούμε νε φέρετε το θέμα μας στο Δημοτικό Συμβούλιο για να <<εξασφαλισθεί>> με την ψήφο όλων ή τουλάχιστον της πλειοψηφίας των Δημοτικών Συμβούλων η Νομοκανονική του διάσταση. Και επιτέλους κ. ΔΗΜΑΡΧΕ από εσάς ζητάμε καθαρές κουβέντες. Δεν είναι δυνατόν στο Δήμο Σαλαμίνας να υπάρχουν δυο κέντρα αποφάσεων. Δεν είναι δυνατόν μια <<κατεύθυνση>> που χαράζει ο Δήμαρχος να ακυρώνεται από παρεμβάσεις του όποιου Αντιδημάρχου.
Εν αναμονή των περαιτέρω ενεργειών σας

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
<<ΗΜΕΡΟ ΠΕΥΚΟ>>

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: