16 Ιουλίου 2013

Ξέσπασαν οι βουλευτές της ΝΔ αλλά τελικά θα ψηφίσουν, σιγά κορίτσια θα σκίσετε κανα καλσόν…


Σφοδρή επίθεση από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκαν οι έξι υπουργοί που ανέλαβαν να ενημερώσουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στις εννέα το πρωί ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου την Τετάρτη.

Ντόρα Μπακογιάννη, Νικήτας Κακλαμάνης, Μιχάλης Ταμήλος, Φεβρωνία Πατριανάκου, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος και Στάθης Κωνσταντινίδης εξαπέλυσαν σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορώντας τη για σοβαρές καθυστερήσεις και ολιγωρίες ειδικά στο χώρο της Αυτοδιοίκησης – και με αιχμές κατά του Ευρυπίδη Στυλιανίδη.

«Δεν έγινε καμία προετοιμασία επί έναν ολόκληρο χρόνο…» έλεγαν χαρακτηριστικά οι βουλευτές ενώ οι υπουργοί κ.κ. Μητσοτάκης, Μιχελάκης, Αρβανιτόπουλος, Μαυραγάνης, Αθανασίου και Σταμάτης επιχειρούσαν να ρίξουν τους τόνους.

Στα «κάγκελα» ήταν οι βουλευτές Νικήτας Κακλαμάνης, Μιχάλης Ταμήλος και Γιώργος Βλάχος για τα δημοσιεύματα της Κυριακής που όπως έλεγαν υπήρξαν «συγκεκριμένες διαρροές κατά βουλευτών τους οποίους παρουσίαζαν ως «αντάρτες». » Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε λόγο για «ρουφιάνους μέσα στο κόμμα» τονίζοντας ότι στην επόμενη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα καλέσει τον πρωθυπουργό «να διαλέξει ανάμεσα στους βουλευτές και σε συνεργάτες του υπουργούς που λειτουργούν σα ρουφιάνοι» ενώ στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο Γιώργος Βλάχος. Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος κατήγγειλε ότι υπάρχουν υπουργοί που «δεν πατούν το πόδι τους στην Επιτροπή» και δεν ενημερώνουν το Σώμα της Βουλής. Στην ενημέρωση ήταν περίπου 40 βουλευτές. Το «συμπέρασμα» ήταν ότι οι γαλάζιοι θα ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο ενώ σκληρή γραμμή κρατά μέχρι τέλους ο Μιχάλης Ταμήλος.

Η Ντόρα Μπακογιάννη άσκησε κριτική εφ” όλης της ύλης στην κυβέρνηση με βολές κατά του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη. Έκανε λόγο για γελοιότητες σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης για το μέτρο των αποδείξεων ενώ στο στόχαστρό της βρέθηκε και ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος: «Τα λέω εδώ, μπροστά σου. Είναι αδιανόητα αυτά που κάνεις με το να κλείνεις τεχνικές σχολές. Η πρώην Υπουργός καυτηρίασε «καθυστερήσεις» που έγιναν τον τελευταίο χρόνο στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Οικονομικών ενώ δεν έστρεψε τα πυρά της στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΙΩΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Αύριο στις 10:00 το πρωί θα γίνει συνάντηση των καθηγητών με φορείς του τόπου στο αμφιθέατρο του Επαγγελματικού Λυκείου Σαλαμίνας. Παρακαλούμε να συμμετέχετε όλοι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους απολυμένους καθηγητές και φύλακες των σχολείων της Σαλαμίνας. Πρέπει να διασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών που επέλεξαν αυτές τις ειδικότητες και αναγκάζονται να αλλάξουν σχολείο. Πρέπει σύσσωμη η κοινωνία να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα των απολύσεων και το γκρέμισμα των ασθενέστερων οικογενιών. Δεν μπορεί το μέλλον της ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΕΠΕΙΓΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο “Don Corleone” της Σαλαμίνας, κυρίαρχος του παιχνιδιού

Ο “Don Corleone” της Σαλαμίνας με προσωπική του επέμβασή αποφυλακίζει χτες από Α.Τ. Σαλαμίνας για λόγους υγείας τσιράκι του που συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα για λάδωμα της πολεοδομίας και αντιποίηση αρχής.
Οι ευθύνες του αξιωματικού υπηρεσίας ως και του διοικητή του ΑΤ είναι τεράστιες.
Ο εισαγγελέας Πειραιά ενημερώθηκε;
Να είναι βέβαιος ο εισαγόμενος “Don Corleone” του νησιού μας, που για λογαριασμό του ενεργούσε το τσιράκι του, ο εισαγγελέας υπηρεσίας θα ενημερωθεί ΑΜΕΣΑ
Η ξευτίλα στο νησί μας έφτασε σε απίστευτα επίπεδα με τα νέα ήθη και μεθοδεύσεις νότιας Ιταλίας του αν δεν παρανομήσεις έργο δεν κάνεις.
Όμως η ευθύνη είναι η ανοχή μας και κυρίως η ανοχή όλων των συμβούλων του δήμου γιατί άλλοι σκύβουν το κεφάλι κι άλλοι είναι τις θεωρίας του ωχ αδερφισμού.