30 Ιουλίου 2013

Πάρε, πάρε, πάρεεεεεεεεεεε, εδώ τα καλά δίκτυαααααααααααααα

Ξεπούλημα χωρίς αιδώ, εδώ. Να σκεφτείς ακόμα κι οι δικοί του ξεσηκώθηκαν κι «επαναστάτησαν» μετά από μια σχεδόν εξάωρη συνεδρίαση το πέρασε το θέμα του ξεπουλήματος, με οριακή πλειοψηφία 17 ψήφων για ένα θέμα που είναι βέβαιο χρήζει απόλυτης πλειοψηφίας.
Πιστός ΠΑΣΟΚΟΣ ο δήμαρχος στα χνάρια του Βαγγέλη ξεπουλά ότι μπορεί για να μας σώσει λες και του το ζητήσαμε! Δεν μας είπε όμως τελικά, τι κερδίζει ο δήμος με την άνευ όρων παραχώρηση ενός τέτοιου έργου;
Αλήθεια δήμαρχε ξέχασες τόσο γρήγορα τις πάγιες θέσεις σου για την ύδρευση και την παραχώρηση του δικτύου ύδρευσης περιοχής Βασιλικών επί δημαρχίας Σοφρά που στο κάτω – κάτω ο τότε δήμαρχος το έδινε με αντάλλαγμα και παίρνεις κωλοτούμπα να δώσεις το δίκτυο άνευ όρων στην ΕΥΔΑΠ;
Σκεφτείτε την αγανάκτηση των παρισταμένων που ακόμα και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας όπως οι κκ Κόγια και Αστράκος διαφοροποιήθηκαν και δεν το ψήφισαν τελικά, στις δε ομιλίες τους ήταν και οι δυο, καταπέλτες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΨΕΥΤΟΜΑΓΓΕΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ!!! Ο ΔΕ ΚΟΓΙΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!!! ΠΙΟ ΜΑΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΗΜΗ!!!!ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

298 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!