15 Οκτωβρίου 2016

Έναρξη σήμερα των δωρεάν μαθημάτων, Αρχαίων Ελληνικών για παιδιά από 8 έως 12 ετών από την Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων Τ.Ο. Ν.Δ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και εθελοντές δασκάλους

Οργανώθηκε από την υπεύθυνη του γυναικείου Τμήματος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Σαλαμίνας κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη και λειτούργησαν κανονικά από σήμερα τα δωρεάν μαθήματα για παιδιά από 8 έως 12 ετών θέμα:
"αρχαία ελληνική γλώσσα και ελληνική μυθολογία"
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία με κατασκευές, χειροτεχνίες και προβολή ταινιών να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την αρχαία ελληνική γλώσσα και την πλούσια ελληνική μυθολογία.
Το τμήμα παρέχεται δωρεάν.

Έναρξη 15-10-2016.
Υπεύθυνη τμήματος
Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη
τηλ για πληροφορίες 6973015679-2104674061

Σήμερα η αίθουσα γέμισε με γλυκά αγγελούδια που αγαπούν την Ελλάδα μας και μαγεύονται από την αρχαία της γλώσσα και ιστορία.. τελικά υπάρχει ελπίδα και γεννιέται στα μάτια αυτών των παιδιών…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα είναι να τους κάνετε μάθημα για τον Μαρξ για τον αισχρό καπιταλισμό για την απάνθρωπη ελεύθερη οικονομία και για τα ανθρωπινά συναισθήματα με τα οποία πρέπει να αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο και προ πάντων να είναι έντιμοι και να μην εκμεταλλεύονται τον συνάνθρωπο τους και να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά θα τους είναι ποιο χρήσιμα από τα αρχαία ελληνικά.