22 Οκτωβρίου 2017

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στην ΔΗΜ. ΤΟ Σαλαμίνας της ΝΔού η υποβόσκουσα διάσπαση εδώ και μήνες, παίρνει σάρκα και οστά !

αναδημοσίευση από το Salamis News
Οι κεντρόφυγες δυνάμεις είναι δύσκολο πλέον να συγκρατηθούν! Οι ίδιες κομματικές δυνάμεις όπως ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β Πειραιά απαξιώνουν τους εκλεγμένους της ΔΗΜ. ΤΟ επισκεπτόμενοι το νησί χωρίς να γνωρίζει η τοπική συνοδευόμενος από πολέμιους της τοπικής και δεν είναι κάτι που έγινε από λάθος μια φορά μονάχα.
Επίσης, το ίδιο το κόμμα διοργάνωσε εκδήλωση στο νησί (Παρασκευή 20/10/2017) χωρίς να ενημερώσει για άλλη μια φορά την τοπική οργάνωση και την εκλεγμένη διοίκηση της (διοργανωτής γραμματεία οικουμενικού Ελληνισμού… τι είχες Γιάννη τι ‘χα πάντα)!!!

Εμείς δεν θα εξετάσουμε το δίκαιο ή όχι του παραιτηθέντος αντιπροέδρου της ΔΗΜ ΤΟ, αλλά την μπαχαλέ κατάσταση που επικρατεί έτσι κι αλλιώς σε όλες τις βαθμίδες του κόμματος, ότι του φανεί του Λωλοστεφανή, αν μ’ αυτά τα μυαλά πάμε σε εκλογές και μ’ αυτή την πολιτική... εύκολα τα συμπεράσματα μιας ακόμα παταγώδους αποτυχίας.
Μη και κάποιοι για δικούς τους λόγους το μεθοδεύουν κιόλας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: