1 Απριλίου 2019

Γιάννης Τσαβαρής! "Πρώτος μας στόχος η ασφάλεια του πολίτη"


Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού μας είναι το αίσθημα ανασφάλειας που τους διακατέχει λόγω της μειωμένης Αστυνόμευσης , πάρα τις φιλότιμες και πολλές φορές υπεράνθρωπες προσπάθειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Σαλαμινας . Αποτέλεσμα  της ελλιπούς αστυνόμευσης είναι η αύξηση της εγκληματικότητας , με κύριες εκφάνσεις της  τις κλοπές και τις ληστείες .
Προκειμένου να εμπεδοθεί το αίσθημα ασφαλείας στους κατοίκους του νησιού μας , προγραμματική μας θέση είναι να απευθυνθούμε και να απαιτήσουμε από την φυσική και πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας τα κάτωθι:

1.- Κάλυψη των τυχόντων κενών στις οργανικές θέσεις του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Σαλαμινας .
2.-Να σταματήσει η διάθεση δυνάμεων και μέσων από τις παραπάνω υπηρεσίες ,για Αστυνόμευση στον Πειραιά και την Αθήνα ,που έχει ως αποτέλεσμα να τις στερείται ο πολίτης του νησιού μας.
3.-Διάθεση επί εικοσιτετραώρου δυο δικύκλων της ομάδας ΔΙΑΣ για την Αστυνόμευση του νησιού μας και
4.- Κατά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποίηση εξορμήσεων με μεικτές δυνάμεις ασφαλείας και Τάξης , αλλά και με την συμμετοχή διμοιριών σε περιοχές του νησιού μας με αυξημένη παραβατικότητα . Μέσω αυτού θα επιτευχθεί η αποτροπή της γκετοποίησής τους , καθώς αν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταστούν ανεξέλεγκτες .
Γιάννης Τσαβαρής
Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: